|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика | страница 123 18> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Април.2010 во 23:47 |
има бре како нема..
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Izzy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima!
|
|
UNITED!! UNITED!! UNITED MACEDONIA!!!!
|
|
russia
Сениор Регистриран: 22.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam samo edno prasanje do site tatto majstori!
javno se zbori deka site tatto majstori se bivshi upotrebuvaci na opojni sedstva(se vozdrzuvam , ne sakam da bidam vulgaren,ili pak nekogo da navredam no navistina me interesira) pozdrav!!! |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полека еј - ке ме урочиш
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убавец си на теа слики Игоре
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam......
umetnik nema da spadne do tamu....... a laik ima da nacrta .....more cel zivot karikatura da se nosi..... |
|
d.s.
Нов член Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнаев дали овдека или на другата тема да пишам.
Сакам да се тетовирам на нога.Имам некои слики одбрано ама не е тоа тоа.Ај ако има некој нека испрати некоја добра тетоважа докај 50-60 евра.Планирам трајбл.(???) поз |
|
Oli4ka
Група Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Stumica ima stvarno majstor za tetoviranje..
deteto se vika Dine a studioto Oskatattoo... inaku i na mene me tetovira i nogo mi e ubava tetovazata epten profesionalno izraboteno... koj saka da vide tetovazi od nego ima na tattooartist.org\oska Na deteto svaka mu cast...sekoj ne e nadaren za takvo nesto... |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахахаха значи од тука ми е ок,ок иначе имам па јас слушано баш на дискавери за спротивен факт од твојов али и со тоа не се согласувам , иапак треба во 21 век тетоважите да се савќаат малце поинаку бар како дел од уметноста едно поинакво лично изразување..... |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа ти е науканаучно е докажано дека сите оние кои немаат тетоважи патат од комплекс
на пониска вредност и постојано размислуваат за своето персонално
вреднување а сите оние што имаат тетоважи патат од нарцизоидност.Е сега немојте да сте толку буквалисти ова се некои истражувања кои се вршат во последните 5 год. откако тетовирањето стана се повеке и повеке развиено
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АУУУУУУУ! Каква глупост кажа сега!
Која квази наука го докажала ова?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од str8up - 24.Декември.2007 во 19:50 |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не кажав дека истетовираните се вредни или не вредни кажав само дека има некои кои заслужуваат а некои кои не заслужуваат да имаат тетоважа.
Во краен случај научно е докажано дека сите оние кои немаат тетоважи патат од комплекс на пониска вредност и постојано размислуваат за своето персонално вреднување |
|
Внеси реплика | страница 123 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |