|
Ќе излезете ли да гласате на претстојните избори? |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Август.2015 во 04:28 |
Abe shto se sekirate vie tamu...sedete si vie taka i odnesuvajte se i ponataka neodgovorno i indolentno spema kandidatite za foteljite(zatoa shto so decenii gresh*te vo izborot) vo vrska so glasanjeto...nie Makedoncite od dijasporata ke glasame vo idnina i za vas i ke ja spasime nacijata zatoa shto ni znachi.
Изменето од Mazak - 09.Август.2015 во 04:29 |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аааа да, ќе трчам уште пред да се отворат избирачките места.
Јас сум поскромна од Орка.. Барам само 5-6 тендерчиња.. Затоа што не сум имала ќар ни од едните ни од другите, а ниту пак ми се допаѓаат одредени потези и на двете најголеми политички партии, нема да го трошам времето и залудно да давам глас на некои што најважно нешто во животот им е фотељата... |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обавезно...
Но само под еден услов. Ако Груевски и Заев своето избирачко право си го остварат во сабота. Ко што е ред во хотел Идризово. Упс да не викам после пу пу не важи... Исто така и вечниот коалиционен партнер Амети. Изменето од Орка - 14.Мај.2015 во 21:22 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последен пат поништив ливче..претходните 2 гласања не излегов воопшто.
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za zal moeto glasacko livce ke go popolni nekoj drug... A koga bi glasal bi postapil slicno kako Andjelina, no so pogolema umetnicka inspiracija. |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе галасам секако,не би да оставам празно гласачко ливче за да не ми гласаат некои во мое име,а башка нели да си ја исполнам должноста да не биде после дека јас сум виновна
ќе гласам и тоа со две линии од еден крај до друг на гласачкото ливче...секако линиите ќе се сечат во една точка во моментов ниту еден од нив не го заслужил мојот глас |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе гласам само ако се договориме за цената... |
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slushnav deka onie od Maksim Gjorgi bile spremni da......dojdat.
ako ima potreba.
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А јас наивниот помислив темава е да секој само си го каже ставот.
Ај тогаш ќе завршам со една енглеска ама не од Америка мисла “I will not let anyone walk through my mind with their dirty feet.”-Махатма Ганди |
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE!
iako kako shto gledam na nekoi ne mi se bendisuva toa , nekoi shto ne glasaat nikogash , tuku samo laele ,a nemale pravo na toa bidejki ne glasale?! aj zitii, kakva logika ,a?
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со сиот респект Меси, ама немој жити мене. Не е работата што ќе изберат најлош, рак раната е што оној што си мислел дека е добар излегол лајно кое смрди и од кој се срамиш да кажеш дека си го гласал оти пријателите те гледаат со сожаление.Ведниш глава заради мајтапите кои се играат за оној за кој си мислел дека е најдобар. Иванов: Не одам ниту на спиење без краватите на ВалеВедниш глава затоа што оние кои си мислел дека се арни се распослаа зо „занаети„ и „сртучности„ на сите тендеријади, па станаа милионски скулптори, еврични машнопродавачи и кујзнае што ќе извади она Шилеџено. Меси, болно е брат, болно кога треба да им кажеш на децата дека нашата земја има солидно образование, а оние кои треба да се погрижат навистина да е така своите деца ги школуваат надвор- на некој поарен образовен систем. Оние кои си мислел дека се арни и си ги гласал станаа ненаситни па Шилеџето им покажува тапии од 1, па уште 1, па уште 2 стана, хациенди, џипови. Си мислел биле арни, а тие брат ненаситни бетер од оние кои си мислел дека биле лоши, па си се одлучил за овие. Немој Меси не турај сол на рана. |
|
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Демократско право е да одбереш по кој пат ќе тргнеш. if you don't use it, you lose it!
Не дозволувај друг да одлучува за тебе, твојот глас-твоја иднина....
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dijasporata ke glasa na 12 April. 66000 glasaci se oznaceni kako iselenici vo glasackiot spisok.
Mozete da smetate deka barem 60000 glasovi ke bidat nelegalni. Seste iljadi "legalni" ke bidat od siptarite i siptarkite koi so carter letovi ke bidat dovedeni da go pustat prethodno zaokruzenoto livce vo svoe ime. Mozete Meckata da ja narecete mrcator (priznavam), no tokmu zatoa sum protiv glasanjeto na dijasporata. Makedonija nema infrastruktura za takov potfat cesno da se sprovede. Iselenicite se koristat za izborni izmami. |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |