|
Да гласаме |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Јуни.2006 во 10:53 |
I APSTINENCIJATA E ZNAK NA POLITICKA OPREDELBA!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srekni luge ste bile vie,...ste imale pravo da glasate,......mashalaaaa!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
BMW_M5
Сениор Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа другарчиња со многу пишување и малку труд до 100 се стигнува!!! Па кој сака да гласа нека не чека!!!
|
|
KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа малолетниците се секогаш најбројни до полнолетството и кога ке видиш пак многу нови малолетници
|
|
dragan733
Група Регистриран: 30.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи излезе дека сме малолетници, како јас според бројот на пораките.
И тоа било правда.
|
|
BMW_M5
Сениор Регистриран: 14.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 163 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе не е до IP адресата треба да има минимум испратено сто пораки на форумов за да можеш да гласаш!!! само што направив 100 и сега можам да гласам!!!
|
|
KOGA GLUPOSTA BI BOLELA PO CEL DEN BI OFKALE !!!
|
|
dragan733
Група Регистриран: 30.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто и јас не можам да гласам, а само јас го користам компјутерот.
И каква е оваа анкета несовршена. Дај изменете, и направете да може да се гласа според никот на форумот, а не според ИП адресата. Така сте направиле на пример да од Интернет кафичиња да може да гласа само еден (како имаат статичка ИП адреса) или од дома да гласа само еден, а што ако истиот компјутер го користат повеќе? Изменето од dragan733 - 06.Јуни.2006 во 00:23 |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Белег, ете НРГМКД ти објасни, јас ќе додадам дека не верувам дека после ова некој ќе ја повика Куновска да му биде гостинка во емисија. Жена која за мене секогаш била одраз на култура, убаво однесување и достоинствена така недолично да се однесува ....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve vi go mojot glas,....bash me zabole.....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анкетата не е сопрена!!! Можно е веќе да е гласано од таа IP адреса!!! Затоа е можно да неможеш да гласаш!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам зошто неможеш да гласаш можеби анкетата е сопрена бидејки имаше некои доправки на форумот како и да е модераторот сигурно ке каже
|
|
Albanian muslim
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mozev da glasam ne znam zosto mi pisuvase kaj anketata deka jas ne mozam da glasam. |
|
...sto ne me ubiva, me pravi samo po jak...
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гледам дпа нема ни еден глас,каде си гласал
|
|
Albanian muslim
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GLASAM ZA DPA
|
|
...sto ne me ubiva, me pravi samo po jak...
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |