![]() |
|
ИЗБОРИ 2006 |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 06.Јули.2006 во 13:16 |
ова е напишано на 15 мај, да се потсетиме |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a da kazeshe sega dali standardot ke ni bide povisok
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
NEKA NI E CESTITA POBEDATA :)
ZNAEV I VERUVAV VO VMRO-DPMNE deka ke izdvojuva pobeda, jas ne gresam vo moite pretpostavki:)) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Нека ви е честита победата, не очекувам никакво подобрување, освен што некој повторно ќе си ги тера личните интереси
|
|
![]() |
|
mishel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
ZEMJATA BARA BUDENJE PAK. .......
NEKA NI E CESTITA POBEDATA, SREKNA SUM PRESREKNA.............
ZBOGUM SDSM, DOBARDEN MAKEDONIJO....
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
site se isti bugarce
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
venstar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јуни.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 93 |
Привет
Честити честни (фер) избори! Някой може ли да ми каже накратко какво различава отделните партии, които сега влизат в парламента. Благодаря! Поздрав, Венелин |
|
Всичко изпитвайте,
дръжте доброто! (1 Сол. 5:21) |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Кажав јас но никој не ме слуша.
МАКЕДОНИЈО ЧЕСТИТА ПОБЕДА ПОБЕДА ЗА ПРЕРОДБА СО ГОСПОД НАПРЕД И СО СИЛИТЕ ЗА ВМРО - ДПМНЕ |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
VMRO abe so 55...............
|
|
|
|
![]() |
|
Nee*amAnderskor ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Dodeka izbornite zagari ne prestanat da lajat, jas se prefrlam na rubrika 'seks'. It's funnier!
|
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Odvaj cekam utre da dojde da bide mirno i da pobedi podobrata opcija
|
|
![]() |
|
bacilo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
абе тој не го најде туку бучко си ги фалсификува изборите и сам се намести човекот!па тито беше подобар од него ама тоа е тоа.комунистичка типична намештаљка и тоа тие.наместо да се реформираат самите внатре во партијата тие избраа друг пат,епа сега утре нека му ја мислат! |
|
baciloto na bucko
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Pa ja ne znam Brane kaj go najde ovoj bUCKo im ja unazadi partijata
|
|
![]() |
|
bacilo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
еј лаки,браво мајсторе.па во идризово ами каде.брза да не си мисли на бихаќка бб?па таму ке седи грујо,се знае кој ке биде премиер. |
|
baciloto na bucko
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |