|
ИЗБОРИ 2006 |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Јули.2006 во 13:16 |
ова е напишано на 15 мај, да се потсетиме |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da kazeshe sega dali standardot ke ni bide povisok
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEKA NI E CESTITA POBEDATA :)
ZNAEV I VERUVAV VO VMRO-DPMNE deka ke izdvojuva pobeda, jas ne gresam vo moite pretpostavki:)) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека ви е честита победата, не очекувам никакво подобрување, освен што некој повторно ќе си ги тера личните интереси
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZEMJATA BARA BUDENJE PAK. .......
NEKA NI E CESTITA POBEDATA, SREKNA SUM PRESREKNA.............
ZBOGUM SDSM, DOBARDEN MAKEDONIJO....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site se isti bugarce
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
venstar
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Привет
Честити честни (фер) избори! Някой може ли да ми каже накратко какво различава отделните партии, които сега влизат в парламента. Благодаря! Поздрав, Венелин |
|
Всичко изпитвайте,
дръжте доброто! (1 Сол. 5:21) |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажав јас но никој не ме слуша.
МАКЕДОНИЈО ЧЕСТИТА ПОБЕДА ПОБЕДА ЗА ПРЕРОДБА СО ГОСПОД НАПРЕД И СО СИЛИТЕ ЗА ВМРО - ДПМНЕ |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VMRO abe so 55...............
|
|
|
|
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodeka izbornite zagari ne prestanat da lajat, jas se prefrlam na rubrika 'seks'. It's funnier!
|
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odvaj cekam utre da dojde da bide mirno i da pobedi podobrata opcija
|
|
bacilo
Нов член Регистриран: 02.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе тој не го најде туку бучко си ги фалсификува изборите и сам се намести човекот!па тито беше подобар од него ама тоа е тоа.комунистичка типична намештаљка и тоа тие.наместо да се реформираат самите внатре во партијата тие избраа друг пат,епа сега утре нека му ја мислат! |
|
baciloto na bucko
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ja ne znam Brane kaj go najde ovoj bUCKo im ja unazadi partijata
|
|
bacilo
Нов член Регистриран: 02.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј лаки,браво мајсторе.па во идризово ами каде.брза да не си мисли на бихаќка бб?па таму ке седи грујо,се знае кој ке биде премиер. |
|
baciloto na bucko
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |