|
Гејмери ај мо |
Внеси реплика |
Автор | |
D_NazGUL
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 28.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Октомври.2007 во 21:35 |
Ајде бато држ се ако си за пуцачини ондак уште малку и на 9ти Ноември излага Call of Duty 4.
www.charlieoscardelta.com |
|
The Nazgul were they.
Darkness went with them, and they cried with the voices of death. |
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Silent Hill 5
Најновиот дел од една од најпопуларните игри на сите времиња. Според мене најстрашниот серијал во историјата воошто. Се појавија веќе првите официјални слики како изгледа играта. Иако се уште не е комплетна сега засега изгледа добро. Има некој иновации некој лоши и добри стани-но тоа сами ќе процениме кога ќе излезе за продажба па сами да ја пробаме. Повеќе информации имате на овој линк: http://silenthill5.net/ Некој додатни ситни информации можете и сами да си најдете ако побарате на интернет. Подолу се нкој од официјиалните screenshots од SH5. Уживајте. |
|
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Korintian
Нов член Регистриран: 26.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раинбоу сикс е закон игра, ама само за мулти
|
|
Sexy Boy
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде без нервози молам
Ке ја преместам темата кај игриците да си видиш што како и ќе те се придружќат и другите.. Иначе јас сум луда по Dynasty Woriors |
|
|
|
SandMаn
Нов член Регистриран: 14.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej daj kazete neso novo vo momentov po moznost 3d pukacka pa mi pukna glava od dota wow ogame daj kazete nekoja nova aman vsise
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За какви Игрици?
|
|
|
|
SandMаn
Нов член Регистриран: 14.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajmo malce za igrici da zborime
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |