|
Dj mixeti... |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Март.2007 во 23:13 |
|
ja ustvari ne znam so e prasanjeto ama eve eden link kade ke najdes lista na softweri za muzika
http://making-music.blogspot.com/2006/01/big-list-of-free-music-making-software.html |
||
|
||
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
De be dajte nekoj link da simnam |
||
The*BeST*
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
simni si nekoj emulator na nekoj semplerna akai kako virtuelna masina ili vst
treba grom zvuci da ima
mozes i na virtual dj da dostavas zvuci ili da gi snimas ghoust
vide toa taka?
|
||
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
virtual dj ne e voopsto los isto taka mnogu dobro sihnorizira
traktorot pa ne znam trojkata ne e nesto po special od 2 kata
mene da vi kazam 1 najvise mi se svigase radi brzinata i prelazite
virtyal dj moze da se iskoristi kako dobar sempler real time ako mu simnis efektori full verzija
mislam duri i deka ima platinium skeen da se dl so platinium cd-jay i mikseta takva :)
sepak kako sto real time pred tebe da stoi mikseta i efektor sose dc-jay da ne gi zaboravime drugo custvo e :)
|
||
|
||
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Decki izvinete so ja iskopav temava ama mi treba i mene nekoe mixetce , pa ako ne vi e tesko dajte nekoe linkce ili uploadirajte pa?
Blagodaram
|
||
The*BeST*
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
двојка друе, го чекам водкамикс да дојде од Бт за да ми ја даде тројката да видам која е разликата, али сеа работам на пионир виртуал диџеј миксета, и добра е јеби га Само глупост од мене беше што не го зачував сетапот, туку едноставно ја инсталирав, и сеа да се деси да прам формат, ќе си е*е мајката и она заедно со форматот... |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе буљо...дај бе тројка......иам двојка....и бтв има ли рандом/шафл плеј на двојка...не најдов до сеа...???!! |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
која верзија??? |
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што ќе ти е продуцентска база, кога те*е ти треба таму пуштање музика и миксета која што ќе ти овозможи полесно снаоѓање со повеќе опции, а за продуцирање се знае, дома и работи
|
||
|
||
vodkamixx
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од кога излезе Traktor DJ Studio 3, повеќе ми се засвиѓа Тракторот отколку сите останати миксети. Во последно време повеќе обрнувам внимание на тракторот и неговите можности. Засега според мене е екстра Трактор 3, од аспект на продуцентска база.
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па дај ондак така да напраиме, а иначе за тракторот другарчето што пишал подолу малце, го иам и не сум баш задоволен од него, нема ама баш никакви ефекти... |
||
|
||
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Traktor DJ Studio http://www.native-instruments.com/index.php?id=traktor3_us&f tu=92151dba55&flash=7 Изменето од busvek |
||
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ghost, можи да ја аплоадира на мегааплоад, и да ти кажи линк само, па ти да си ја земиш.. така мислам дека би било најдобро.. Пошто и мсн ограничва брзината :S
|
||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa daj nekako da se najdeme, ili kako da napraime, ali mi treba mixetata za utre itno... ili nekako na msn 25mb hmmm... ne znam kolku vreme bi se simnuvale...
Изменето од Ghost |
||
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |