|
Списанија |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Октомври.2017 во 04:35 |
Imam kako ne..
Elle.Gioia,Heklania germanski,Bazzar stranski,italianski za modeli ,burdi imam dosta.Ne sijam,no sakam da gi gledam.Ima i detski burdi za decinja ,e tie se navistina slatki. Nasive ne gi citam.Sum gi razgledala,Portret,Ubavina i zdravje no ne mi se dopagaat. I normalno koga citas spisanie od 500-700 den ne mozes da se simnes na 50 den. Go nema toj kvalitet.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dolgo vreme nemam kupeno,tokmu od taa pricina sto site se isti i ne nudat niso novo
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 godini nemam kupeno ni edno. dosadni se, nishto novo...
cosmo ima po nekoja dobra sodrzina ama ne vredi za tie pari... |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
купував порано, и тоа океј, таа, браво... се што ќе видев... ама откако почнаа тоа па тоа да пишуваат, односно, секое пролет/есен/зима/лето каква шминка, во септември за школо, во мај за распуст... се откажав... месечно ми одеа и по 300 - 400 денари на списанија, и кога ќе размислам... со тие пари можам многу попаметни работи да направам
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само Мода и Убавина, во другите веќе почнаа да пишат безвезе
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мој човек |
|
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
списанието ТАА ми е омилено бидејќи во него може да се најде се од женскиот свет и бидејќи ТАА е "се' само обична не!"
|
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kupuvam zatoa sto vo nekoi od niv navistina mozat da se najdat dobri rubriki,soveti i razni sodrzni koi mozat da bidat korisni za mene a vo isto vreme i da me zabavuvaat..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Redovno kupuvam spisanija megu koi Moeto bebe i Ubavina i zdrvje
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависник сум од списанија, признавам, порано многу купував, најчесто Cosmopolitan...
сега не купувам, можам да ги читам на интернет, тоа ми се допаѓа... најчесто и правам споредба помеѓу изданијата од разни земји... не ги читам заради модата, тоа е она што најмалку ме интересира... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, тоа да (“ovie spisanija za moda prezentiraat nekoi parcinja obleka sto malkumina mozat da gi kupat... skapi i od marka), затоа јас и ги читам овие кои се повеќе врзани со здравјето, од каде има што да се поднаучи, да се види некоја корисна информација, а модните што знам...(“Од гледање Донке, фајде нема“)
Во тој контекст убаво списание е и хрватската “Вита“, многу убаво.... |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonija kupuvav ¨Ubavina i zdravje¨ ( na srpski, ne znaev deka sega i na MK jazik go ima...) a tuka ponekogas KOSMOPOLITEN. Ne sum voopsto zavisna, od vreme na vreme ke kupam da prochitam nesto po zabavno koga ke mi ¨skisni¨ od ova ekonomijava... Sakav da kazam deka ovie spisanija za moda prezentiraat nekoi parcinja obleka sto malkumina mozat da gi kupat... skapi i od marka...
|
|
Прилепчанка
|
|
zumbula
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moeto bebe. super za mladi majki.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас редовно го купувам "убавина и здравје" добро е
joy купувам ама не толку често |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |