![]() |
|
Верувате ли на зборот ИЗВИНИ? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 19> |
Автор | |||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 12.Мај.2013 во 20:21 |
||
-zavisi koj ke go izgovori!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
,,,ako veruvash vo mene,,,si se zaebala,,,, ![]() |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
![]() |
|||
malaka ![]() Група ![]() Регистриран: 22.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 85 |
||
vo mene |
|||
![]() |
|||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
||
,,,,izvini vaka,,,,ama vo sho vervash,,, |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
![]() |
|||
malaka ![]() Група ![]() Регистриран: 22.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 85 |
||
ne.
|
|||
![]() |
|||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
||
Сеуште верувам...ама како и до сега...не на секого
![]() |
|||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
veruvam i go upotrebuvam ne mi e neprijatno i da go izgovoram.....po potreba sekako IZVINI
![]() |
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
povekje treba da mu se veruva na onoj shto retko go upotrebuva ,
... otkolku na onoj shto epten chesto se izvinuva. |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
||
Izvini..moken zbor koj sto ima tezina , no ne izgovoren od sechija usta...
Изменето од Kastro - 25.Септември.2011 во 00:07 |
|||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|||
![]() |
|||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
||
Верувам ѓоа, будала ја.
|
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
![]() |
|||
Incredible Blue
|
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
pHp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
||
Афективна состојба, apologize accepted ![]() ![]() ![]() Да те поташаме по рамо ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Поентата на извини е да се извиниш
![]() Ајде од друга страна, онаа поозбилната. Јас често се извинувам затоа што сум избувлива особа, афективна. Не се фалам со ова, знам дека не ми е доблест (а колку сакам некој да ме потапша по рамо ![]() Такво сум, сангвиник, брзо се развиваат чувствата кај мене и брзо поминуваат... А кога некој ќе ми каже извини гледам во очите и во говорот на телото колку тоа извини е од срце. Не знам како и во што забележувам колку е од срце, но едноставно се осеќа бе. Интуиција ли е што ли е, не знам... само кој колку и верува на нејзе ( се изнатропав? ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |