|
Комшии |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Ноември.2019 во 12:32 |
moite sekoe utro vo 06h pa i vo vikend grmat so muzika... a i podobro e so muzika neli...
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пиам кафе прееска на тераса.
Искачаат комшии заедно од влез. -Како сте? -Добро ете по дома преврна,па да тркнам до продавница.Ти накаде? -Надоле! -Па ај префрли ме. -Абе ај ене го каде ти е,ќе ми испрљаш кола. И отиде...Мрморејќи. Тоа у високи кругои,као премиер на пример мрчење значи. А!Чекај... Не сум ја пазач,таква ми е терасата,на приземје до влезот.А дома не пушам... Така да со комшиите многу,многу ја не стојам. Само си седам и кафе пијам. |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga treskaat i vo nedela napladne
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро хоби имам и од таа област,комшичката.
Ако ми го пукне ептен филмот некој од комшиите,навечер земам воздушна и гаѓам по оградата на терасата,или зимно време како сега,фрлам топки на прагот пред врата! |
|
I just wanna feel real love.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Куче да донесу дома не ќе може на ред да дојде да залае од комшие...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
smilegirl
Група Регистриран: 23.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се замарам воопшто со комшиите, на половина од нив ни имињата не им ги знам.
|
|
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naj jaka rabota kaj komshiite e koga se zverat od prozor zatskrieni od zavesa.Imav edna takva komshivka"RIP" koja non stop gledashe i na naj mal shum nadvor.
|
|
Im YOUR NIGHTMARE
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam mnogu radoznali komsii,sakaat se da znaat A i kolku tracarat,znaat za sekogo se,koga ke se soberat,haos.Samo jas ne se zamaram so niv,veke gi nauciv kakvi se.Porano mi bese cudno,me nerviraa,ama sega bas mi e gajle,ako nemaat popametna rabota neka produzat.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm....ja pak nemam maka od moite komsii
pa moze tie od mene da imaat????
to se treba ispitat!!!
OGLAS:
se bara spiun, dzirkac i slusac na ogovarancii
plakjam dobro
more i kje osiguram ako treba!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot e marsovec
no toa go znaat site na forum |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам супер комшии... можам комотно да не заклучувам кога излегувам.... знаат кој кога дошол.... кој кога си заминал... кој од моите домашни кога излегол и каде отишол.... до кога сме седеле синоќа... што имам за ручек... кој се омажил во маало... кој има швалер... кој колку плата зема... штета што немам време за дружење...цело маало ќе ми е под контрола |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moite komshii...hmmm,ne se druzam mnogu,
znam samo deka site na kup..imame prosechna starost od 70 godini...meduzalemiama se bash fini...nemoram nishto da pamtam,se tie znaat,koj so kogo koga,kako,...super se,ne pijat kafe,ne se bash pokretni za shetanje edni kaj drugi,..i jas gi sakam,sekogash im gi nosam torbite po skali i im frlam djubre koga se simnuvam dolu. Pozdrav,...do moite komshii |
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BLAZE SI TI. I MOITE KOMSII SE DOBRI SAMO NEMAM MNOGU VREME ZA DRUZENJE SO NIV.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam mnogu dobri sosedi......vo se si pomagame i zaedno sme.......kako vtoro semejstvo mi se...edinstveni lugje sto pokazuvaat razbiranje za covek.......ne sum se karala so niv nikogas dosega
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |