IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Парче облека/накит од кое не се двоите?..
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Парче облека/накит од кое не се двоите?..

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
Автор
Порака Обратен редослед
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Парче облека/накит од кое не се двоите?..
    Испратена: 21.Јануари.2018 во 16:20

Црни хеланкисреќа
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2015 во 21:57
Од црни хеланки дефинитивно.
Две три наметки,црна,сива и крем боја.
Чизми обожавам.
Тесни маички и многу марами.
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2015 во 14:20
Во овој дел од годината...
Да не се разбереме погрешно не најдов слика
од машки,а не би се налутил оваа да ми шета вака низ куќа.
Немам проблем со унисексот.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2014 во 21:33
Црни хеланки
тесни маички,
чизми задолжително
од октомври до априлголема насмевка
Кон врв
smilegirl Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Декември.2011
Поени: 48
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај smilegirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2011 во 22:49
Од мојот рачен часовник
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 16:31
Три обетки на десното уво, две на левото се секогаш со мене голема%20насмевка

Кон врв
Командантица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2008
Поени: 2129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Командантица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 16:28
НИКАКО не се делам од наочарите за сонце..ги добив на поклон од татко ми ..
и едни златни старки и веке и бојата не им се познава, ни самата не знам колку време ги носам..
голема%20насмевка
..Живеам за да умрам..!
Кон врв
mariija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 2459
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 15:58
mojot racen casovnik ne se dvojam od nego
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 12:01
Обетки, никогаш не сум без нив.

Од облека-фармерки, ги носам до кинење буквално после што купувам исти такви така да никој не приметува дека имам нешто ново.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Септември.2009 во 11:45
nemam nesto posebno samo mnogu sakam da nosam kratki helanki 3/4 so visoki stikli i takvi imam nekolku para,skoroto kupiv dva para takvi isti skros,ama neka imaтрепкањетрепкање

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 21:51
imam teksas jakna 12 godini... najnov model da mi dadat nema da go zemam... nikoj ni mi ja ni poklonil ni kupil, taka da nema nekoja "emotivna" vrednost, ne e ni posebna marka, ali mene mi e prekrasna, odlicna, na se mi odgovara, razlicno ja kombiniram i neznam uste kolku dolgo ke ja nosam...
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 21:04
си купив една блуза пред 6-7 години,... никако не ми се фрла, една од омилените,.... трендовска во секое време.... душата и ја извадив... ај ем ин лав вит хр
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:46
Немам такво нешто, ниту парче облека ниту накит од кои не се двојам, освен ако не се сметаат очилата пошто нели тие се accesoires а јас не можам без нив, оти нема да гледам ништо ако не ги носам
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:08
Кога ќе заносам тексас јакна душа и вадам. Сите работи џиџи-миџи бижутерија не можам една ситница да одвојам која би ја фрлила.
Со години ги собирам и стално носам по нешто. Исто и едни 2-3 памучни марами  еве едно 5 год више им вадам душа. Не знам што би правела без нив.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.