IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Накит
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Накит

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака Обратен редослед
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Накит
    Испратена: 13.Март.2007 во 22:42

tri obetki......

sakam  srebro...imam nekolku interesni prsteni i alki.....sakam da mi strakaat.....nekolku interesni lancinja od edna antikvarnica....
i interesni starinski prsteni....letoska za dva prstena....stari....,, se oprciv,,4.000 denari....i toa so popust.....LOL

Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 22:03
Nosam samo po dve obetki  na dvete usi i nisto poveke.

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 13:47
Originally posted by Dana Dana напиша:

Imav edna alka, od staro srebro, od mama mi bese, ja imala 25 godini, nesto prekrasno bese, kako vezena... ama ja izgubiv u Strumica i ne mozam da ja prezalam Confused
Да, филигранското сребро има посебна убавина.Мене ми се допаѓаат претежно алките како и некои прстени.Имам неколку кои се од мојата мајка а пред тоа биле од мојата баба.

Дана..штета што си изгубила нешто така вредно, нешто од твојата мајка
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
l_dijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај l_dijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Февруари.2007 во 09:54

Obozavam nakit. Porano poveke kupuvav prsteni od belo zlato ili kombinacija, ali se pokaza deka ona sto e kombinacija e skart. Ne se dobro izraboteni, toa e ustvari zolto zlato, na odredeni mesta prelieno so belo zlato i so tek na vreme, ama ne za dolgo, pozoltuva. A toa ne e toa neli, prstenot gubi od ubavina, pa taka vo posledno vreme kupuvam isklucivo samo belo zlato i odvreme navreme gi nosam na cistenje i poliranje za da dobie pogolem sjaj.
 Obozavam i kompleti, alki i ogrlici ama isklucivo posportski modeli i kratki ogrlici
   DIJANA
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 23:12
Imav edna alka, od staro srebro, od mama mi bese, ja imala 25 godini, nesto prekrasno bese, kako vezena... ama ja izgubiv u Strumica i ne mozam da ja prezalam Confused
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 15:40
Обожавам да носам секаков вид на накит, ама во последно време сум забегана повеќе по бижутеријата
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 15:27
Da, sakam belo zlato, imam po nesto staro belo zlato, temno sivo e a ne kako ova sea sto go pravat belo, mislis srebro e. Imam od mama nekoi parcinja nakit od Zlatarna Celje, od Slovenija pred 20 god. prekrasni se.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Февруари.2007 во 09:54
Mmmm da da belo zlato bas vcera mi donesoa
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2007 во 10:52
ja obozavam nakit no samo od belo zlato,platinaWink
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2007 во 16:15
Само еден прстен носам и тоа семеен од баба ми, а за ланец некој не носам, бидејки не обожавам злато освен белото злато го носам (златото мислам е за посериозни ).Носам сребро,бижутерија, опал,килибари, доста кожни додатоци...

Изменето од maja - 21.Февруари.2007 во 16:16
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 15:37
Redovno gi nosam zlatnite prsteni i eden srebren lanec so krst...odgovaralo-neodgovaraloWink
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 15:18
nakit...imam ama ne go mnogu upotrebuvam osven vo odredeni priliki
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
anne Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anne Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2006 во 11:28
imam nakit no ne uzivam da se kitam inaku obozavam swarovski
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???
Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2006 во 21:18
Srebrena grivna i svetlo plavi obetki.
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,184 секунди.