|
Како треба да се храниме? |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Мај.2015 во 11:42 |
redovno
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogash ne sum znael zdravo da se hranam , nikogash ne sum se hranel zoshto ne sum sakal zdrava hrana , jadam najchesto suva i mrsna hrana ne obrnuvajki vnimanie na kolicinata koja kje ja vnesam vo organizam .... I seuste imam nedostig na kilogrami (momentalno 5-6 kgs mi nedostasuvaat do onaa "idealna" spored mojata visina) i cinam , ako se hranev zdravo po site onie recepti za zdrava hrana od pojadok do uzina rucek , kje bev poslab i od kinez
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo
|
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I futbalerite pusat ,ama oni imat rezim i dieta cuvat.zatoa ima ubavi tela.Izvini nemoze denes da izedes 1 lep i da izpies 10 flasa pivo i da si slab i fin kao balerina
|
|
LSFC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 1004 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za normalno jedenje mora da se hranime po 3 pati na den.Sabajlem najmnogu,na obed po malce i vecerta najmalce i nesto leko.Ta kato si legneme da ne ni e tesko na korem i da sme soremani za ljubav
|
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
djabe se hranis dobro ako imas losi naviki ko pusenje cigari jes da sum primetil ovie se so se top modeli site pusat
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Melissa P
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=baso] site znaat deka treba da se hranat zdravo ama sepak idat jadat nesto drugo, najsmesno mi e koa ke vidam nekoja devojka kako so slast moze cel hamburger od 7ca da progolta
?????????????? јас не гледам тука , ама баш нисто смешно а кога станува збор за тоа како треба да се храниме ....Не треба да се гладува за да се „симнат“ килограмите или пак за да се подобри здравствената состојба. Не треба да се „трча" по калории или пак конзумирањето на продуктите да се врзува со временски термини. Едноставно треба да се внимава на комбинацијата на храната. И тоа е волшебната формула за правилниот начин на исхрана! Имено, секој од нас има свој сопствен биоритам, а исхраната треба да се прилагоди на тој биоритам со три задолжителни оброци. Значи, исхраната треба да е индивидуално прилагодена и адаптирана според здравствената состојба на организмот и генетските предиспозици.................или многууу овошје , уште повеке зеленчук ....и задолжително многу многу вода (или муабетот беше за хранење)? |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa vikaat .... pazi Kaliopi da ne ti kasni od sendvichot ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site znaat deka treba da se hranat zdravo ama sepak idat jadat nesto drugo, najsmesno mi e koa ke vidam nekoja devojka kako so slast moze cel hamburger od 7ca da progolta
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така е марија ... се уморивме од јадење ... сега може и малку одмор ... т.е. да се јаде по малку и многу пати ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу празници беа Марко, се еден по друг. Многу причини за славење. Се заредија:
Нова Година, Божиќ, к*рбан-Бајрам, па Стара Нова година...
Се јадеше и дома па ќе појдеш некаде на гости, и како да речеш-НЕ на домаќинот? Па и да речеш “Не фала“, нашиот менталитет е таков, домаќинот пак ќе ти го наполни тањирот
Сега кога поминаа, треба пак да ја превртиме пирамидата, зашто инаку...дебело и мрсно ни се пишува
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najmalku treba kolachi i mrsno ... ama piramidata na nasata ishrana e obratna piramida ... najmnogu blago i mrsno .... i posle oflele ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку и калорично.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |