|
Бисери на професорите |
Внеси реплика | страница 123 16> |
Автор | |
gorenje
Нов член Регистриран: 01.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Март.2011 во 22:51 |
Edna profesorka veli: decki deneska ke uceme za kletki... za kletki.... za kletki... i se podiga so prstite na klupata :D site se smeeja osven edno dete i toa ja prasuva:
Profesorko zosto taka se klatite, a taa mu veli: Dete pa toa ti e koga vo kletkata ke navleze O2 a ke izleze CO2 i ke se izvrsi zamena na gasovi :) :D :D za organizmot da funkcionira, sea ti e jasno zosto kletkata e takva :D |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova mi se sluci vo cetvrta godina vo krste petkov misirkov gimnazija na cas po geografija kaj prof dragan,sedev na posledna klupa i mu vikam na profesorot posto nadvor vrnese profesore kapi, mi vika sto ako e petok pak mu vikam profesore kapi i toj sto ako e petok mi vika mislam bez komentar.
Istiot profesor mi vika kaj tie cantata mu vikam nenosam profesore mi vika zemvaja cantata i begaj od cas hahahha komedija bese profesorot dragan oo demir hisar...... |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па математика предава човекот... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
b1ljana
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На час по математика
- Значи деца координатниот почеток ќе го означиме со БУКВАТА НУЛА |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на час по хемија,на прашањето дали металите се раствараат во вода...еден паметен одговара со да...професорката зачудено прашува,а како јас се бањам со моите обетки 30 години и уште не се раствориле
Изменето од sanja-a - 05.Септември.2010 во 17:07 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паметно.
Никогаш нема да го заборавам бисерот на биологија: -И што сега? Вие уште верувате во теоријата за клоаката? Ебате децата глупи ебате! Дете се раѓа од п**ка, не од гз! Ти си право за во Демир Хисар -мирно и спокојно седејќи на катедрата го кажа ова. Леле, ние патос! Инаку, женава прв пат експлодира. Еден школски глуп што беше ептен, се смееше на тема оплодување и постембрионален развиток оваа не се воздржа и... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На ова најмногу сум се смеел....
Имавме 2 часа меѓународен маркетинг , познавајќи го професорот ја совреме си ја "дувнав" не оти нешто ке научев .... ама еден колега се запна до канцеларија на професорот. - Професоре ке имаме час ? - Да , сега ке слезам. И така едно 5-6 пати ... на последното одење и истото прашање..Професорот му одговара... - Шо си запнал по мене ебате , оди там женски бркај , потискај до часојте ти дошло... Бог да чува на секое "ќе имаме час , ќе имаме час?" Ебате бељо ебате.Ај марш там |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не дека е некој бисер ама професорката по биологија си имаше своја дефиниција за ДНК- Докажано Не е Комшиско.
Изменето од Ѕвончица - 09.Август.2010 во 01:34 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставничката по математика не може да се изрази добро, секогаш нешто греши, а не си е крива жената, едноставно не може...
Еднаш има треснато: -Леле Стефан, цела чешма вода си донел! А на нејзините: -Оди ја викни класната, или “Ме прашаше ли ти мене?„ сме веќе навикнати. Имаме и една друга одлепена, географија предава... Тој час се пречкаа кој да даде пари за хамер, а оваа вика: -Абе... 5 деца по 5 денари, ете ви 40 денари за хамер! А исто да не се заборави моментов: Изнервирана од галамата на час мава со дневникот од катедра се дере: -ДОСТА! Сега ќе го отворам атласот и на сите кецови ќе ви наредам! Изменето од Tiggy Vicious - 17.Мај.2010 во 17:56 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
проф по биохемија
- и така си се собрале повеќе клеткички и си направиле жлездичка- не е баш бисер ама начинот на кој објасни ми беше премногу смешен Изменето од sanja-a - 17.Мај.2010 во 16:48 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
AcaRank.
Група Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рајна.....ХЕмија,
.....му вели на ученикот кој се мисли и одма потоа одговара: ,,кој ви кажали?,,. |
|
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
|
|
aco_t
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гоца сметководство:
1. Кога вашата класна одела во 2 одд, и кога имала час по краснопис, она побегнала! 2.Ако немате мозок, ќе ви стават капа и ќе бидете полицајци! 3. Браво бе Влатко, па ти си ова-она, тие работи! 4. ученик- Да пишуемо ли ? Гоца- Не, памти , па дома ќе напишеш!! 5. Или ја ќе добијам инфаркт, или сите вие ќе добиете единици. Кое ви се свиѓа повеќе ?? 6. (во тек на предавање) - И ја не ви кажувам на Марс колку има асфалтен пат, него ви кажувам работи кои дома ви се случуваат 7. проф.Гоца- Како ќе инсталирате програми за компјутер, еве за сметководство на пример? ученик- Па ќе си земемо програм и ќе си га инсталирамо. проф.Гоца- А што мислите вие, програми шетаат по улица, па кој докачи хахаха 8. Ај бе да ќутиш тамо сите!!! 9. Имаме и побарувања од државата. Само да ви кажам дека тие побарувања се викаат "умри магаре на зелена трава" !!! 10. Така е бе Верица, видиш дека нема глупави. Има само овакви и онакви! 11. Ти Дијана да не се правиш на Тошо? - Не , на Жељко Јоксимович ! 12. Ивана П - А ја професорке зашто да немам петку? Гоца- Па ти си шепртља бе човече! 13. Ја ве прашувам, а вие ќутите како зомби! 14. Ќе земам со око ќе ви ги извадам очи! 15. Чекај бе да не те мава некој? Извади го мозокот од џеб! 16. Ќе ве убијам!!! П.С. Сите бисери професорката ги кажуваше намерно, за да ни биде позабавен часот, и за да ја пазиме што збори. Стварно многу ми фали, одвај чекав да дојде час по сметководство |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originally posted by brza
na "angliski"....znaesh li zoshto ...na tvojot chas ...sedev vo prva klupa....pred katedrata ми текна на моjата учителка по англиски: рускинjа, мажена за бугарин, завршила англиска филологиjа и ете го резултато од таа комбинациjа: "Закроj уиндоу, че ми стана холодно." Немам сретнато по голем бисер...освен учителот по хемиjа...ама тоj е друга приказка...сосема друга... |
|
ace_boy
Сениор BADBOY Регистриран: 04.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 158 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nie: profesore ima mrtvo vrapce na prozor
istorija: ostajte go deca ke si letne |
|
Внеси реплика | страница 123 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |