|
Личност од медиумите |
Внеси реплика | страница 123 22> |
Автор | |
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Септември.2013 во 20:55 |
Сузана Турунџиева и оној како ли се викаше Охриѓанецон не се за на Тв сигурно има уште некои |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во денешен “Вест“ прочитав дека Живкица Ѓурчиновска ќе ја води македонската “Најслаба карика“ која ќе се емитува на Алфа.
мислам дека подобар избор не можело да се направи. Отсекогаш за неа помислував дека кога би била некаде надвор од МКД, ќе направеше добра кариера на музичка водителка или водителка на квиз. Темпераментна, речита, “брзозборка“, а пред се мноооогу убава и природна( нејзината убавина ме потсетува на Грета Гарбо)-Живкица е фантастична. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
373kleopatra
Нов член Регистриран: 17.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=373kleopatra] Sto mislite za emisijata SLOBODNO SO NARODOT ILI GLASOT NA NARODOT,Za voditelot SLOBODAN TOMIC,jas mislam deka e top emisija,isto i toj e super,jas mislam koja ceni Makedonija e ceni i emisijata
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja drzi Makedonija i ja potkrepuva!
a za emisijata...ne mozam da komentiram za nesto sto ne sum go gledala vo celost. imam nacekano nekogas nekolku pati, i iskreno ne mi se dopadna i go promeniv kanalot!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
373kleopatra
Нов член Регистриран: 17.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto mislite za emisijata SLOBODNO SO NARODOT ILI GLASOT NA NARODOT,Za voditelot SLOBODAN TOMIC,jas mislam deka e top emisija,isto i toj e super,e drzi makedonija i e potkrepuva
|
|
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Trendo, Igor Gjambazov, pa I Zare Berber, Marko,Lila Stojanoska mi se super, a pomalu me iritira Aleksandar Blazeski...
|
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пошто нашите медиуми не заслужуваат ни да се наречат Медиуми тогаш нема ни личности од таму што вредат да се спомнат. Затоа ми останува само ПАЈА ПАТАК.( Donald Duck).Еве некои факти за него: -Паја Патак ќе го слави 76тиот роденден на 9 Јуни годинава.76 години од првото појавување во Silly Symphony "The Wise Little Hen" во 1934година,ја забавува публиката во кината театрите, парковите, весниците и романчињата.КОј/а од нашите медиумски личности може да се пофали со такво нешто? Миленко на канал 5? -Паја Патак се има појавено во 7 долгометражни цртани филмови ( повеќе од било кој од неговите цртани пријателчиња вклучувајќи го и Мики Маус) -Цртаниот филм "Der Feuhrer's Face," цртан филм во кој глумеше Паја патак доби Оскар во 1943 година. -Неговите отисци од стапалата ги има во фоаљето на познатиот театер Mann's Chinese Theater во Hollywood и звезда на тротоарот на Булеварот во Холивуд!Ееее Лила мила КВАК!!пукни од мака! -Паја Патак е и официјална маскота на Уневерзитетот од Орегон -Средното име на Паја Патак е Fauntleroy -Се кажува дека Мики Маус го представува све она како треба да бидеме во животот додека Паја Патак го представува она што СМЕ. |
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
по се изгледа исти вкус |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трендо обожавам да го слушам ,убаво се изразува ,а посебно ме плени неговата духовитост.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трендо е добар.
Исто ми се допаѓа и онаа Иванна од Ексклузив. Со вечен осмех |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Боки во Солун ......келнери го спасиле од ќотекДодека група млади дечки, во првиот ден од новата година, уживале во пилешките специјалитети во ресторанот “Гарсон“ во Солун, чиј сопственик е познатиот српски кошаркар Пеѓа Стојаковиќ, оброкот им го прекинал нашиот контроверзен водител Боки, кого во ресторанот веќе го чекала неговата пријателка Лиле, со уште неколку пријатели, влетал во ресторанот и уште од вратата дрско му се обратил на келнерот да го исклучи клима-уредот. Со оглед на тоа што келнерот не го регистрирал, Боки уште неколку пати, онака во негов стил – без пардон, побарал да се исклучи климата. И додека им се извинувал на пријателите затоа што доцнел, еден од дечките на соседната маса, инаку Србин по потекло и близок пријател на сопственикот на ресторанот му дофрлил: “Ало, не си сам во ресторанот, не се дери, и прво треба да прашаш дали може да се исклучи климата“. Не сакајќи да се впушти во расправија, водителот продолжил со разговорот, игнорирајќи ги момците од соседната маса. Револтиран од неговото однесување, дечкото повторно го повторил истото прашање, овој пат погласно за да слушнат сите присутни во ресторанот. Заборавајќи дека не е во Скопје и дека со него нема обезбедување, Боки на лош српски откачил: “Ништа те нисам теби питао“, а потоа повторно му се развикал на келнерот да го исклучи клима-уредот. Гледајќи дека работата се заострува, Лиле го повлекла Боки да се смири. Тоа уште повеќе го изнервирало контроверзниот водител, па станал од масата и се развикал: “Кои се, бе, оние педеруши за да се плашам?“ Ова било доволен знак сите во ресторанот да се завртат. Камерите од мобилните биле подготвени, ако дојде до тепачка да се забележи овој момент. Почнале пцости и малку недостасувало да полетаат чаши и шлаканици. За среќа, келнерите сфатиле дека работата излегува од контрола, па се обиделе да ги смират револтираните дечки од соседната маса, и по неколку минути, и успеале во тоа. Бидејќи момците биле редовни гости, од Боки и од неговото друштво било побарано да го напуштат локалот. Иако водителот негодувал, по сугестии на неговите пријатели, сепак заминал од ресторанот. Нормално, ручекот бил на сметка на куќата. Кога го замоливме водителот да ни каже што предизвикало толкав бес кај него, тој ни ја раскажа неговата верзија: “Навистина не мислев ништо лошо. Дојдов целиот испотен од шопинг, таму имаше 20 степени за Нова година, и убаво ги замолив келнерите да ја изгаснат климата, зашто претходно бев премногу болен и не сакав повторно да ми се врати настинката. Едни дечки скокнаа како попарени и беа дрски спрема мене. Не поднесувам кога некој се дере на мене, па и јас им возвратив. За среќа, добро се заврши се, иако ми го расипаа расположението.“ .........мислам дека е еден од тие што НЕ ТРЕБА да се во медиумите..Изменето од bijonse1 - 01.Февруари.2010 во 22:06 |
|
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најдобро според мене што си ја врши работата и секогаш е средена и во фризура и во шминка и во се е презентерката на а1 вестите, Билјана Дебарлиева (онаа плавата што го води вестите заедно со Татјана, а исто така го води и Бебе Магазин и РаноДен)! За неа неам зборови, и убаво си ја врши работата и + секад е средена и убаво изгледа! А најодвратен...шо знам...сеуште неам одредено
|
|
Martina_3
Група Регистриран: 04.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najodvratna licnost na televiziskite ekrani e Biljana Sekuloska tolku prepotentno sustestvo odamna nemam videno
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site sto se ok. a najodvraten se znae DRAGAN VUCIC
|
|
Внеси реплика | страница 123 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |