|
Тесна или широка вагина |
Внеси реплика | страница 123 20> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Септември.2010 во 20:43 |
|
Ја му ја скрши главата и ќе видиш дека има мозок
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
малиот нема мозак бреее емиле....мозокот е горе.....а горе газдата знае колкав му е......
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а може малиот да сака да се пикне во големата работа за да усети и он слободата да се шета низ свет......
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
у лето ... широко ... зимно време ... тесничко физика ... јбг би
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бре бре.....страмотилоци кој каков си го има.....таква ќе си посака.....
по правило секој си го одбира...калапот пааааа вака идеше.... ако е малооооо.....нормално ќе си бара тесноооо |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј...
тесна, човече... како бе изгледаше тоа... |
||
alekbo
Нов член Регистриран: 10.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se rabira malce da slapka :))) od tesno koj videl ubavina :))
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe se mozi denes...
so srcenca, na strafti, so banana ili jagotce... nesto ne mi se dopagja so "chekolado" samo... kje znaci deka e alcna... |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не може...само тесно или широко.... а може делба по вкус - благо , солено , горчливо , кисело |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe Lee...
A predlog za kjerkata da dadese? Mi go skrsi filmot... |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова стариве се цареви... треба под итно да се сними една македонска народна приказна според ова сценарио... Шенка Колозова ќе ја глуми бабата.
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Глеј медот за што се користи бре.
|
||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e vaka,baba mi mi raskazuvase prikazna koga veke bev srednoskolka,a da kazam taa bese sovremena baba koja po malku sakase da zboruva sramno hahhaha kako sto nie velevme decata.
Eden maz ne sakal da spie so zena mu plasejki se deka i e golema te siroka demek ja videl koga go ragala deteto i sega upasen da ne mu propadne vnetre sex nikako.Se pozalila zenata na majka i za problemot so momceto a taa go povikala na razgovor.Zete eve vidi vo tepsijava so med koga povlecam so prst edna linija se se vraka pak isto?taka i so v.... na zena ti,sega si e pak istata,tvojata ,tesnata ete taka sega odi i uzivajte si!Taka babata gi spasila mazot i zenata i nivniot sex. |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto e mozno posiroka i na vlezot da pisuva 'srecno'...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Внеси реплика | страница 123 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |