|
Сексот со животните - Грев или човеково право? |
Внеси реплика |
Автор | |
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Февруари.2016 во 17:32 |
samo ako si jungfrau
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
rekov! -
rasturash!.. |
|
едно е - не се две
|
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ммммм, се запалив. Прифаќам, ако е потребно пред олтар ќе излезам со него... Да си ја крунисаме љубовта. Обожавам црно, ме пали црно, елегантно, шармантно... Којзнае каков е у кревет, сега нема да спијам цела вечер, ќе го мислам... Ајде земи ме снаа |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Suada,da te praam snaa...imam Kane korso...mislam deka ke se kerdosate
|
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човеково право е...
Јас имам таков фетиш со животни да водам љубов, имам едно куче искрено и него тоа му се сфиѓа. Си водиме љубов и се тоа, одлично ни е и во сексуален, а богами и љубовен план. Многу ме сака и го сакам, заедно спиеме, заедно јадеме, заедно се бањаме... |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во денешно време се вршат најразлични притисоци врз луѓето коишто ги застапуваат Библиските (Јудео/Христијански) сексуални вредности. Некои екстремисти ги одобруваат полигамијските бракови и врски, други екстремисти ги одобруваат хомосексуалните, трети имаат разбирање за сексуални врски помеѓу полнолетни и неполнолетни, ... а еве сега некои го одобруваат или толерираат дури и сексот со животните. И навистина. Ако некои си земаат за право - напроти Евангелиската поука и етика - доброволно да влегуваат во полигамијски, хомосексуални, ... или поинакви перверзни врски, зошто тогаш луѓето да не си имаат право, на исто такви сексуални (се разбира доброволни) врски со животни? Зошто за ваквите сексуални права на човекот и животните, не се огласи и Хелсиншкиот комитет за човекови права во Македонија? Изменето од spiros - 08.Февруари.2016 во 22:19 |
|
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |