|
Перверзија |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Мај.2012 во 12:38 |
|
Убаво (и пријатно) на било која душа (под само еден услов: да не ѝ биде, од истото тоа, на некоја друга душа мака).
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кому????? е убо и пријатно??? тебе??? нејзе???? НА ДВАЈЦАТА ???? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zoranjanev1
Сениор Регистриран: 07.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога е нешто убаво ( и пријатно), бесмислено е да се зборува за било каква патологија. |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kjorava rabota e toa..........
Ma ona shto bog go dal pravigo toa i nishto povekje..........Ubavinata e tuka a ne tamu............. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
mladen84
Нов член Регистриран: 23.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Перверзија број 1 подржувам и обожавам поготово кога сум во транс спремен сум на се и сешто.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
романтика е кога тоа го правиш со пердув а перверзија кога тоа го правиш со КОКОШКА
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bljak ...od prekrasni raboti lugjeto zabeguvaat...vo perverzii
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Brliva rabota.
Pri tolku ubavi slasti vo normalniot sex, perverzija........ Site takvi da se osudat.......... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samiot zbor za mene ima znachenje za neshto nenormalno..... a shtom e nenormalno znachi ne e vo red.... a shtom ne e vo red jas ne go primenuvam... sekogash se misli deka pervezija e pogolemmata sloboda vo seksot... ne !! pervezno ne e ako se sluchuva neshto so partnerot/ka....vo domenot na fantazijata.. perverzno e vo oblasta na seksot site nastrani kontakti so zhivotni, isti pol....i sl.. bljjjaakkk zabegani raboti... |
||
sex_kral
Нов член Регистриран: 06.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Perverzen sum sekako. Mora da ima nekoja predigra.Ne e se vo namestija partnerkata so glavata vo pernica i zavrsija rabotata za 15 min.I posle ajde na cigara. hehehe
Mora malce da ima zar, mistika , perverznost :) Mi se dopaga Perverzen sex :) Изменето од sex_kral - 06.Февруари.2009 во 09:11 |
||
Black_girl
Сениор Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дури и премногу. Обожавам перверзен и насилен секс, романтики никако.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa se ,..iskusuva!,..ne se opishuva.
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си имам моменти и некад испади така ама останувам во рамки на нормала, што значи не сум преверзна.
Тоа садизам, мазохизам,уринирања, какања ми се језиви и гадни ствари. [:-&] Има луѓе кои применуваат многу ограничени сексуални активности и обично нешто поавантуристичко за нив претставува „перверзија„. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam ..... nikoj mi nema kazano do sega
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |