|
Месојадци и вегетаријанци |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Мај.2014 во 01:05 |
,,,,,,,,,fiks druzhe,mozhebi na tv e takva ,,,ama vo zhivo e poinakva,,,,,,,,mozhe i kotek da izedsesh od nea,,,,,,,,,
,,,tolku od mene,,,,poglednete i sami odluchete dali ke gledate,,,, ,,ima,,,, edna narodna,,,, ,,,site ke umreme,,,,no nekoi so bolki a nekoi bez,,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пајсер,ко ќе ја видам Јадранка Бибан слаба како прачка се си мислам дека тоа веганството прави во неа црвчиња да живеат и ја јадат од внатре.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,aj malku i jas da stavam zachin vo temava,,,,,,,
,,,,kako prvo nachinot na kojshto ovoj svetosatri_,,,kako li e veke,,,veganstvoto premnogu satrapski go prikazhuva,,,i namesto neshto da objasni i vi olesni pravi cel galimatijaz okolu toa,,,premnogu, nevkusno i neuko pa duri i odbivno go prezentira seto toa,,,i poveke shteta pravi otkolku da go prezentira vvegetarijanstvoto i veganstvoto,,,a toa shto se fatil za nekojsi,,,chichomuchiguchi si e prikaska sama za sebe,,, ,,,,za da bidat rabotite pojasni,,,,nema potreba od guchi i muchi,,,,,na sosema nauchna i medicinska osnova ja imate ovaa problematika razvieno i tuka kaj nas vo skopje,,,odnosno za shto se raboti,,, ,,,,postoi klub osumka,,,na D-r jadranka biban/specijalist-ginekolog/,,,i darinka manasieva,,,kako praktikant i menadzher na istiot klub ili ti mi zdruzhenie,,,,,za se shto ve interesira okolu ovaa rabota -veganstvoto,,,,na fb imate link i od klub osumka i od darinka manasieva,,,,ima tamu telefonski broevi,,,i ke gi dobiete site relevantni podatoci,,,,a ne vaka ,,,nadve natri se na kjoshe,,, ,,,,,od druga strana znam i sum svedok na toa deka nachinot na ishrana spotred principite na veganstvoto imaat poprilichen uspeh vo ,,preventiva,,,lekuvanje,,,i postterapiski sostojbi,, ,,,otvorete FB,,,,i ke prochitate nekoi raboti,,,a popodrobni informacii na telefonite shto se tamu dadeni,,, Изменето од pajser - 14.Мај.2014 во 00:29 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.irishexaminer.com/breakingnews/entertainment/j-lo-misses-butter-as-she-goes-vegan-630451.html
Jennifer Lopez has decided to go vegan. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со што си согласен леба ти?
Добро ќе наведе некој од подржувачите на темава барем еден факт поткрепен со линк,истражување,документи некакви и слично??? Преданијата од Мичио Куши од ју туб не ги сметам за веродостојни.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
karaoglu
Сениор Регистриран: 25.Март.2014 Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Согласен сум. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стевчо Сатриани, шириш омраза и нетрпеливост на форумов со такви коментари. Непотребно. Смири малку емоции и уживај си, кој што си јаде за него си јаде. Гледаш дека скоро сите сме месождери тука, па никој досега ниту те навредил ниту пак те убил, не дај Боже. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stevesatriani Последна опомена. Следниот пат ќе бидеш баниран без око да ми трепне!
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа затоа што јас (ние) тука не сме запознаени, треба така кратки линкови да се дадат да разгледаме. Не можеме да прочитаме цели книги за 24 часа, нели
За себе можам да зборам, иако јадам месо не можам да убијам човек освен ако не е во самоодбрана (а тоа го може секој вегетаријанец). Не можам ни кокошка да заколам, па веројатно не можам ни војна да почнам, затоа што за тоа треба барем две страни.
Оз може да ја убие жената и ќе оди во затвор, исто како што би одела и жена му доколку го убие Оз. Ниту него, ниту неа ја штити закон.
Изменето од evangeline - 13.Мај.2014 во 12:44 |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле ќе се обесам .....
Како може месојадците да се злобни луѓе а вегетаријанците не кога секој твој пост поврзан со месојадците зрачи со омраза, негативност и злоба ?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
stevesatriani
Сениор Регистриран: 08.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site zakoni od drzavata se izmisleni za zastita od mesojadci...zakonot ne mu dozvoluva na dr oz da ja ubie zena mu...megu mesojadec i vegetarijanka nema vistinska ljubov-se e imitacija!
|
|
stevesatriani
Сениор Регистриран: 08.Мај.2014 Статус: Офлајн Поени: 264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Celata covecka istorija e obleana so krv.se vodele vojni megu mesojadcite...iljadnici vojni...vo textot kazuvam za nesto sto veke se slucilo i sto se slucuva;vo svetot vladee naos i nasilstvo koj go stvorile mesojadcite...
dr sladjana velkov izlecila bolen od rak so sirova veganska hrana... so makrobiotika se izlecile mnogu od rak.knigata VRACEN U ZIVOT e napisana od doktor koj go izlecil rakot so makrobiotika... ima knigi so dokazi za lekovitosta na veganskata hrana ama treba da se procitaat... mesojadcite samo imitiraat pozitivna energija i dobro odnesuvanje.mesojadcite se mrzat megusebe ili se zaedno zaradi interes ne od vistinska ljubov ili prijatelstvo... |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ајде И преживеала до сега? Па како докторов не ја убил?! И ајде те молам дај ми некој доказ за излечениве болести само преку вегетаријанската исхрана. Сида, рак и сл. Подобро 70 години човек, отколку 100 години овца/коза/крава
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Науката вели дека факт е нешто што се докажува со научни експерименти Дали можеш ова што ти го нарекуваш факт (а е само твое лично мислење) да го поткрепиш со такви, научно издржани докази? |
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |