![]() |
|
Нешто незадолжително со Берта Додевска |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 26.Јуни.2015 во 13:21 |
Почнав почесто да ја гледам, си ја снимам и на максот затоа што ретко сум дома тој период
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Наш познат морепловец = Берта Додевска
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
ама и после бањање и после бразислките задници, пак мора да јадеш нешто....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
А Копакабана и Бразилките?
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
само една работа од Рио ми остана во глава...тоа рестораните и националната кујна....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Денес од 17 h беше репризата на Телма
но не сум сигурна дали се нови епизоди? Моментално сме во Бразил оваа епизода беше во Рио, следната недела продолжува но дали со Рио или со друг град во Бразил ќе видиме
![]() |
|
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Ја гледав порано, ама не знам дали има уште?
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Ако емисијата е замислена како туристички водич се согласувам дека е добра,
но ако е намерата да едуцира и подробно да ни го прикаже определеното место, пред се` од историски план, мислам дека доста е површна, најмногу поради тоа што водителката (најверојатно) нема стручни соработници при подготовката на емисијата. Инаку ретко ја гледам... а ко за беља последната гледана емисија ми беше за Крит (мојот омилен остров ![]() |
|
![]() |
|
Мислам дека е јасно за која емисија станува збор.
![]() Јас едноставно обожавам да ја гледам секоја нова емисија, многу сакам патувања, но мислам никогаш нема да бидам во можност да прошетам на сите места во светот, па дури и на оние за кои прв пат слушам дека постојат. Оваа емисија на некој начин ме носи на тие места, а и самата Берта ми е одлична како автор на емисијата едноставно се соживувам со нејзините приказни за местата во кои се наоѓа и за кои зборува. Инаку најновата информација поврзана со емисијава е дека излегува од Македонија па ќе видиме новата сезона дали останува на Телма или не. |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |