![]() |
|
Уапсен Паско Кузман! |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 16.Јули.2013 во 09:10 |
Само еден господ ( и некои политичари ![]() Ќе дознаеме ли кој го продаде највредниот артефакт – кратерот од Корешница?! (веројатно не сум гледала ТВ ![]() ![]() Ииии не е веќе упасен, сега си е дома ![]() ![]() Паско Кузман се враќа дома, доби еден месец куќен притворИзменето од mamamd - 16.Јули.2013 во 09:32 |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ред е на Васко Ефтов и Јанко Бурекот
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Има правда во овој живот
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
За небањатиов не важи законот како за другите....неместо Шутка, добил куќен притвор....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
мене ми личи само на жртвено јагне, ама дури и така да е, мене ми е мило што барем тој шлајм е уапсен
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Оооооо....еден од идеолозите на антиквизацијата на опшеството не бил толку глупав како што изгледа....
![]() ние му се смеевме што оди како ретардиран си четири часовника на рака ама тој ти бил покурназ од останатите.... како и да е сега ќе тркне малку до Идризово....како претходница на другите антиквизатори..... ![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Денеска актуелна вест и така нормално за нашето секојдневие, за ова..за она.. е уапсен Паско Кузман.
Една информација Паско Кузман спремал прес-конференција во врска со планот на Субрата Рој за Љубаништа?!Друга информација Паско Кузман уапсен поради злоупотреба на службената положбаКако и да е, уапсен е. Мене ме интересира едно- Ќе излезат ли заштитувачите на „човековите права„ да бунтуваат и да бараат негово ослободување |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |