|
Бев вo ИКЕА: ме боли крстот |
Внеси реплика |
Автор | |
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Јули.2015 во 21:09 |
Повекето работи од таа икеа се ѓубре само.
Не би му ги препорачал никому за своите пари. |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе за во темава е ако одиш во Бриколаж,а те боли крстот
Патем полоша услуга немам видено,да знаев петсто денари некаде плус ќе дадев и сигурно немаше да ми ги трупнат петсто кила на една количка па сам да ги мкнам до каса и во кола. |
|
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
икеа е ништо
от Лондонската галериа нема да се оправам 1 недела |
|
old d4b3
|
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
утре мислам ке ме боли крстот
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој ден и количките ќе ги направат склопи-расклопи... На влезот: “Склопи си количка и послужи се...“ Колоквиум за работа во ИКЕА: “Земи си столче и раскомоти се.“ |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш не сум бил во ИКЕА
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne kupuvaat sekoj den
pa da gi boli krstot
|
|
vivi
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-aj,ne cmizdrite,.....pa,sigurno ima kolichki za kupuvanje taa ikea, ...a ako mislite na toa doma kako ke gi vnesete,bogami stvarno e da vi go zali chovek...krstot .
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе jас купив само 6 лампи
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be...koga ke se natovaram so 101 glupost za vo kujna pa i za po doma i na kraj ne mozam da gi krenam i odnesam do kola
A posle i se ostanato pocnuva da me boli zatoa sto sum si gi ostavila parite a mozelo drugi raboti da kupam so niv |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали ако одите во ИКЕА ве боли крстот
Jас вчера бев и ме заболе |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |