IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кога им  кажавте на родителите .........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога им кажавте на родителите .........

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
Автор
Порака Обратен редослед
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Кога им кажавте на родителите .........
    Испратена: 14.Декември.2013 во 19:35
Не им кажав, ама се си мислам дека сфатиле досега самите ... не знамгазење од смеење
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 19:23
Леле.... ни у лудило смеење
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 03:44
НЕ ИМ КАЖАВ
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 15:08
Da de,umrela cigankata sto go falela
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 15:01
Originally posted by fragola fragola напиша:

Se bese vo red dodeka gjavolot vo mene nemajki druga rabota resi se da si kaze...

Mozebi sakal da se pofali kolku znae, kolku moze...
DeepBlue
Кон врв
trajkovskamila Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Октомври.2008
Поени: 1862
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trajkovskamila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 15:00
bese odamna
mila e srcus
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 14:59
Se bese vo red dodeka gjavolot vo mene nemajki druga rabota resi se da si kaze...
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Ноември.2008 во 14:10
Ne sum izdaica...
Seuste mislat deka sum "nevin"...
DeepBlue
Кон врв
Вештица Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Вештица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 18:59
Татко ми фати делче од кесичката за кондоми во дневната, и не ме праша отворено, туку најдругарски правевме муабет, и ме советуваше (нешто како памет у глава). На мајка ми ќе и кажам кога ќе заслужи
Јас, а можеби и Ти.
Кон врв
Black_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Beauty in Darkness

Регистриран: 12.Август.2008
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Black_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2008 во 20:18
Не сум и се доверила досега на мајка ми за моето прво сексуално искуство. Доколку ме праша, би и кажала можеби, а вака сама....не. Попрво на татко ми би му кажала со него сум поотворена и повеќе се служуваме.
Кон врв
slide Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Original Honey

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slide Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 00:39
pa mene i ne me prashava nikad toa
Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2008 во 00:14
ne sum zboruval so moite za toa toa se moi licni raboti :D mislam taka e za masko a za zensko mozebi e poinakvo :D
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 22:34
Ne pomisliv bas na toa...ama taka e,nikogas ne znaes koj sto nosi vo sebe(potisnati zelbi i traumi )
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 21:33
Ne im kazav...zasto ne sum falbadzika jas
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.