|
touch screen panel digitizer za LG GT540 |
Внеси реплика |
Автор | |
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Јануари.2013 во 13:20 |
Пробај прво да го калибрираш екранот, ако не сака носи го на поправка, сигурно имаат резервни делови или пак може да нарачаат. Мене за самсунг с8000 екранот ме чинеше околу 500-600 денари така нешто...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
darksiders
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
поздрав до сите . има ли некој како што спомнав touch screenot не ми работи во lg gt540 пример кога стискам бројот еден излегува како 0 да сум притиснал , десната страна на екранот не реагира на допир . одвај го вклучувам со алтернативни опцији. има ли некој кој врши поправка или пак да ми продаде нов или половен lcd touch screen za lg gt540 еве линк од youtube многу сличен на мојот проблем линк.....
http://youtu.be/uSrjX8gaNlU |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |