|
Pomos !!!!! |
Внеси реплика |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Октомври.2012 во 23:45 |
100-200 денари ќе ти наплатат пред да ја подигнеш пратката. Тоа зависи и од расположението на вработените.
Инаку можеш да му пишеш порака на лицето од кое купуваш да ти напише пониска сума на пратката. Е сега нормално ако порачуваш нешто од 100-200 евра нема да успееш да се извлечеш на овој начин затоа што и нашите не се глупи.. Ако купуваш од Америка (т.е испорака од Америка) најверојатно нема да ти ја исполнат желбата за промена на цена... И друго нешто многу важно.. Ако живееш во МК нема шанси да имаш Paypal со македонска адреса. Кога ќе платиш нешто назначи дека сакаш да биде испратено на твојата адреса во твојата земја. И пази од каде купуваш, некои испорачуваат само на верифицирани Paypal...а други испорачуваат само на адресата на Paypal и тоа го имаат назначено... P.S... во право е гонзо, 45 евра со сите трошоци.
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако памтам добро до 45 евра немаш царина, се поскапо се царини... Значи тука ти влегува цената + шипингот да се помали од 45 е...Најверојатно ќе те дернат за лежарина на терминал, бидејќи поштарот нема да ти ги донесе дома... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Antonio_24
Нов член Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci sakam da naracam nesto na EBAY.com.us , i ako nekoj znaae kako idat rabotite so carina i postarina , bidejki na nekoi proizvodi mi pise na ebay deka ima free shipping za mk, i kolku e carina na primer za dodatoci za mob. tel (maski, baterii i sl) ili za mikrofoncinja mali ....
Fala odnapred!!!! |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |