|
Фобија |
Внеси реплика | страница 123 17> |
Автор | ||
Zelenikovo
Сениор Регистриран: 16.Јуни.2018 Статус: Офлајн Поени: 809 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Јануари.2019 во 06:08 |
|
подобен лек за натофобија е антиотанизација преку Молитва поинаку немоит [1] |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам и јас фобија од забар,и не мислам да се борам против тоа...
Се додека не се плашам да одам кај забарката
|
||
Martin87
Група Регистриран: 05.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas imav fobija od zabar ama bidejki vo poslednite 10 godini skoro site mozni zabi gi plombirav i go posetiv zabarot bukvalno 100 pati fobijata skroz mi zamina. Sega koga sednuvam na zabarski stol duri i mi se prispiva a pred 10 godini malce falese da gi napolnam gakite od strav :D
|
||
playtoy
Група Регистриран: 08.Мај.2012 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fobija (strav) od voda dodeka sum sso nozete na tlo e se dobro :)))))))))
|
||
zivot je kurva ako ga ne jebes sje*ace te :))
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,od tesni patiki,,,,,,,
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
sandraT.
Нов член Регистриран: 29.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mrazam da odam na zabar srekno utre
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од забар. А утре ќе одам.
|
||
sandraT.
Нов член Регистриран: 29.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele ajde i jas da vi raskazam koga veke ste pocnale so toa....jas imam mnogu golem strav...pred dve ipol godini pusev cigari togas zapocnav i bev na bolnica kaj moja drugarka da a pstam i tamu zapaliv cigara i se onesvestiv potoa po nekoj mesec kaj drugarka mi doma isto taka zapaliv cigara i pak se onesvestiv no toane pretstavuvase nekoj strav za mene se do denot koga bev izlezena na setaliste i odednas pocnav da se tresam i da nemozam da stojam se napiv voda i legnav na klupa malce da se soemam toa mozno e da mi padnal seker i od togas jas sum vo golem strav nikade ne izlegvav voopsto samo lezev i placev posl toa barav nekoja pomos i falamu na gospod do nekade uspeav sega setam no ne mnogu samo koga mopram da odam nekade...dodela da izlezam mi e strav ali koga ke izlezam spomalku se opustam no sepak nesto me kopka i me teraa da se vratam nazad no so nekoja mala mka izdrzuvam no sepak se plasam i doma koga edam ima nekoi momenti na panika da en se onesvstam ili da ne mi se sluci nesto se nadevam na dobar pat3sum da se izvlecam od ova.....sto mislite za ova.......se nadevam ke rodolzam i ponatamu da bidam jaka i deka ke uspeam fala za sekogo sto ke procita i ke odvoivreme da mi napise neto pozz
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne me vidi nekoj poznat koga sum so druga, a ovoj poznatiov da se znae so prvata
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ЕЕЕЕЕЕЕ....УШТЕ ДА Е ТАКА....!!!!АЈЈЈ,СИ ЗНАМ ЈАС!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zosto?????
Pa dobrite devojki se dobri a losite uste podobri
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас кога бев мал имав фобија од лифтови...бидејки живеам во ниска зграда без лифт...
арно ама по некое време (потпораснав) почнав да идам кај другари (што живеат на висок спрат) и почнав да го користам лифтот...
исто така читав многу и за безбедносните системи кои се наоѓаат во лифтот и кои помагаат при евентуално кинење на сајлата...и оттогаш тој страв ми помина...
|
||
|
||
Josefina_m
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница 123 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |