|
КОНДОМИ |
Внеси реплика |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Февруари.2013 во 15:29 |
кондом и урда се купуваат секогаш од иста жена. Ми се смени продавачката не ме знае она..и и реков да ми даде кондом,...ми вели ...од кои?-Како за мене!и реков!.....и клапаат мајката!.Џабе фрлени пари. Можеби требаше да ги пробам на лице место.. Изменето од zagor - 08.Февруари.2013 во 15:31 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deteee, toa ti e za ako zenska ti (moze i decko ti vo ponovo vreme ) ne mozes da ja podmackas prirodno pa ke trknes i ke i kupis lubrikanti ne te stiti ama bas od nisto, zatoa zemaj gumata i na plivanje
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
ninotopal
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме интересира дали кондомите,односно тие не се баш кондоми,не знам дали ги знаете истата фирма ги произведува durex но не се кондоми туку се продава како во многу мало шишенце и одозгора се стега и излага дебела течност која се мачка на пенисот,многу многу е добра да знаете само како лизга немате појма и сакам да знам дали со неа се заштитуваш од половите болести и од забременување?
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа трк до продавница, не се скапи и онака, а може и ќе ти притребаат
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ANOXER
Нов член Регистриран: 22.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bilo kakov vid na kondomi i za firmata sto gi proizveduva
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какви кондоми и што за нив?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ANOXER
Нов член Регистриран: 22.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
luge pomagajte nemozam da najdam nikakvi informacii napisani na makedonski јаzik za nieden vid na kondomi sto gi znam. Ako nadete nesto pisete ITNO MI TREBA
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |