|
Развивање на колор слајд филм |
Внеси реплика |
Автор | |
flashblic
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Мај.2012 во 12:56 |
Dimco, ти пишав лична порака.
Сашо, ти благодарам што го сподели твоето искуство со Станко. |
|
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aloha
i jas imam par velvii, ama kaj Stanko ne mi se nosat. Stanko naplakase pred 1-2 godini po 400 denari od rolna slajd, i bese strasho ocigledno kolku ne posvetuva vnimanie... losa, stara hemija, grebanici do besvest=katastroficen rezultat.... koga doma si razviv prvata rolna, pred godini, se sekavam deka bar 30 min so lupata buljev vo negativot, fasciniran od ubavinata na zrnoto i kvalitetot... (ne deka me biva tuku deka, vo minimum kontrolirani uslovi-vnimanie, temperatura, prasina, taze hemija) se dobivaat nesporedlivi rezultati... od togas za mene Stanko-JOK.... se sto mi razvival e polno grebanici i najcesto e hemijata stara....
|
|
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
|
Dimco
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 31.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
flashblic,
Ako e taka, togash da se dogovorime da gi ispukame do krajot na maj-juni, ti tvojot, jas moite 4 i na 3 na Darko i kje mu gi odneseme, biva? Pozdrav, |
|
flashblic
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво,
Знае некој каде во Скопје (освен Станко) развиваат колор слајд филм? Ми дадоа една ролна Kodak E100 VS (120 format), ама никако да се натерам да ја ставам, пошто после така ке ми стои. Кај Станко може само ако му однесам барем 5 ролни истовремено. Поздрав |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |