IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Македонски интернет страници за рецепти
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонски интернет страници за рецепти

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Статус: Офлајн
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Македонски интернет страници за рецепти
    Испратена: 03.Мај.2012 во 16:17
Само за торти и колачисреќа
http://tortijada.mk/
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
OneLady Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 24.Февруари.2012
Статус: Офлајн
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (2) Благодарам(2)   Цитирај OneLady Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2012 во 16:30
Значи долго ве следам на форумов, но не сум се регистрирала до сега...Па прво поздрав до сите...Разгледував во постоечките теми во овој подфорум храна и пијалоци и не пронајдов ваква тема.
Па додека прелистував страници во кои што барав рецепти, налетав на www.egotvac.com.mk.
Едноставно премногу ми се допаднаа рецептите и како што можам да забележам страницата е релативно нова и решив да ја споделам и со вас. Посебно да им помогнам на младите домаќинки или на студентите како мене, на кои што им здосадило од брза храна и решиле да одвојат малку време за готвење.
Значи од сите што ги посетив www.egotvac.com.mk ми е прва на топ листата. Можете и вие да кажете во продолжение и други страници, а исто така да ги коментираме рецептите,
Поздрав
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,221 секунди.