|
Најомразени фирми во РМ |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Април.2020 во 19:48 |
||
После коронава долга ќе биде листата.
Поготово угостителиве... За време на бомбардирањето во Србија,брат ми беше во Уранија. Едвај десет луѓе да влезат внатре,подолг период. Се договориле вработените да побараат да доаѓаат една смена и за да не ги брка со намалени плати. Ставре,Бог да го прости на тоа. - Вие вашето да си го гледате,влегувале тука и по триста луѓе оваа била платата. Ќе се издржи и вака,нема да биде вечно. Четири-пет месеци беше така,без да се пожали ни еден вработен. Овие денешниве,се надевам ни бајачки нема да им помогнат како да најдат после се работници.Стока! Пристрасно не пишувам,брат ми секако надвор од МК работи. |
|||
bananamen555
Нов член Регистриран: 23.Февруари.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хахахахахахахаааааааа се изнасмеав човече еј! жити се! 1 ипол македонска плата? тоа ти е како овде, во германија да платам 2700 евра за парно лелееееееее!!!! и ке ми каже некој македонија чинело, било арно.немој ти се молам! |
|||
bananamen555
Нов член Регистриран: 23.Февруари.2013 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не, тоа не е абнормална работа, тоа ти е МАКЕДОНСКА работа, начин на функционирање на македонскиот менталитет. додека е така ќе има и такви ко мене што ја мразат сопствената држава и ќе бегаат по разни туѓи земји.
|
|||
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А бе џабе е за луксузов...
|
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па добро. Не е многу за 300 квадрати стан. Сепак луксузот чини пари. |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
saguaro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јануарска честитка од топлификација:
- сметка 18.988,50 денари. Догодина иде на гиљотина!Ќе се исклучам од парно. |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
me znam shto im e tolku omrazen na nekoi EVN,.. koga samo tie ne raspolagaat so strujata koja im ja troshat,...pogotovo shto, koga poskapuva , najgolem % zemaat onie dvata makedonski dela ,..elem i mepso !
...inache ,...ona shto mozesh da go kontrolirash ne bi trebalo da e tolku omrazeno, kako shto treba da se mrazat monopolite na ''stvari'' koi shto se od sekojdnevna vaznost vo zivotot....kako shto e toplafukacija,...i toa preku cela godina , zatoa shto pari im davash sekoj mesec vo godinata....a i kachuvaat cena duri i preku leto,...koga epten go mrazish toploto... Изменето од brza - 09.Февруари.2012 во 21:04 |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
krkovicka_mala
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
1.EVN
2.TOPLIFIKACIJA 3.TELEKOM 4.ONE 5.STOPANSKA BANKA 6.PROCREDIT BANKA 7. 8. 9. 10. Neznam dali tuka mozime da gi stavime i privatnite operatori za INTERNET,mnogu pari baraat za internet,telefonija i kablovska,koga vo cela evropa toj paket kosta samo 10euro, a kaj nas 20euro i stalno paga internetot,a kablovskata e katastrofa. |
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога Македонија ке се гасифицира комплетно овие монополскиве фирми ке мораат да ги спуштат цените. Откога почна тоа проектот за гасовод и никако да го завршат. Башка и други фирми крадат како ќе стигнат. Ги дерат македонските граѓани ко мачки.За цените кои што ги наплаќаат услугата им е катастрофална а услугите за потрошувачите уште покатастрофална. Банките си менуваат каматни стапки како ќе им дувне и кога им се сака. Никој за ништо не предупредува или најавува а не се ни правдаат туку само си ги покачуваат цените на услугите. Па барем да го оправдаат своето работење со квалитетна услуга во секој домен, ама не чуле никад изгледа за професионалност.Тоа им е странска именка која не ја разбираат.
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne mi go diraj macorot... A cisto da dodadam vo omrazenite firmi i Cabletel, segasen Blizoo... |
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da se slozuvam i toa kako , pogotovo posledniov mesec so nivnite "novogodisni cestitki" , "izraduvaa" mnogumina od nas koi gi koristime nivnite usluci ... |
|||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo toj clucaj ne sum go razbral kako sto treba tvojot predhoned post , vo red e |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
навреда?
јас во мојот пост воопшто ниту гледам ниту имав намера да навредам некого да,секој кредит е заебанција,некој поголема а некој помала,во зависност од каматните стапки кои кај нас се ненормално високи никој кој нема потреба не зема кредит мојот пост беше повеќе критика кон банките кои наоѓајќи ги луѓето во небрано ни ја дерат кожата јас сум скептична кон кредитите(не дека сум немала кредити,дај боже Кастро да бев во оваа група која ја спомна на крај,ама не сум) затоа реков-треба да се отворат 48 кога кредитот е полесно достапен п.с Neznam koja vi e poenatava na diskusijava no temava kolku so znam e Najomrazeni firmi vo RM
ОК кредитот го спомна некој друг колку се сеќавам,јас само се надоврзав и да,да не сум офтопик најомразени фирми...МРТВ , ЕВН ,банките па и владата сосе собрание како најголема потрошувачка фирма која ни ја одра кожата со своите закони и подзакони
Изменето од Andjelina - 26.Јануари.2012 во 22:44 |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
saguaro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Топлификација!
|
|||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |