|
Помош околу SMS типови. |
Внеси реплика |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Јануари.2012 во 23:57 |
Не сум имал свој блог но запознав многу блогери не се нешто посебно а и нити еден од нив нема ни дојави ни сигурни типови единствено ако ти се празни џебот слободно препишувај и уплаќај.Долго време работев во повеќе спортски кладилници и многу добро знам како идат тие работи.
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Liverpool_Goce
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете како за почеток, не примаме реклами. Ако некој праќал СМС некаде, ќе си пише тука.
Ама јас вака како професионалец на тоа поле да ти кажам, се е ветер и магла
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Liverpool_Goce
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вака сега. јас погледнав по неколку блогери и видов дека даваат SMS типови (пратиш порака и ти пратат тип), па сакав да ве прашам ако некој има земано од овие или ако некој знае некој блог така што ги погодува овие типови подобро да ми каже. и да ми кажете што мислите за овие дали се добри или само ги земаат парите. http://ХХХХХХХ.bloger.hr/ еве што мислите на пример за SMS типовите на овој блог. однапред благодарам. позз.
Изменето од Santijago - 14.Јануари.2012 во 22:13 |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |