![]() |
|
Небо за сите... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Јануари.2013 во 23:28 |
![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro , sega i za neboto ke se tepame i raspravame
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Raine ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 17 |
kolku e tivka rekata koga sedis pokraj nea i toa nojke pod toa vedro nebo i imas nekoj pored sebe tgas toa nebo e raj za tebe
![]() ![]() |
|
Srejkata vo tvojot zivot zavisi od kvalitetot na tvoite misli
|
|
![]() |
|
Raine ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 17 |
ehh joshh edno mesto edno nebo zavisi kako go dozivuvas i so kogo i jas imav ednas edno nebo i zvezdi i mesecina i mi fali toa mnogu se nadevam ke se setis i koj go pisuva ova
![]() ![]() Изменето од Raine - 04.Јануари.2013 во 18:12 |
|
Srejkata vo tvojot zivot zavisi od kvalitetot na tvoite misli
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
а тоа ли бе ти значи небо за сите???? аааааааааааа па така кажи...ја вака со поплитики вијуги цело време се чудам што сакаш да кажеш...или да прашаш...или да чуеш од нас... оти ако не е она што ти си го замислиш дека ќе го чуеш понекогаш знае да биде фатално ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Znaci??? treba da si go najdes svoeto mesto pod neboto i da si sedis madro na gazot? pa toa tooooolku ne lici na tebe ........ so mi drndas sega bogougodni idei? |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
so uboo...
ме просветли... ![]() сфатив... кога немаш што да кажеш... кажи глупост... и убедувај ги другите дека не те разбираат... ама види... небо за сите... ![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
zaglaven si dusicko ubava vo lavirintite na TOA STO GO CITAS(nema da kazam deka ne go razbiras)
koga vikam nebo za site edno znaci...ubavo i prirodno poredeni vrednosti i mesta...toa ti e kao da sedis na svoeto mesto vo posleden na omilena premiera a nisto nigledas...i nemas stav ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
За некого...
став е... и тоа што нема став... па после свири на шупелка... под дрво... Џош... по небо... под небо де... Бош уствари... е добро де... за некого... став е... и тоа што нема став... |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
aj aj aj....
ami tvojot stav??? |
|
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Edno nebo za site kako sintagma...kejt
koga sekoj bi si go znael svoeto mesto po nego? |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ти мене обично ме разбираш шо зборувам...хммм...
![]() всушност, овде не ме разбираш оти ни јас тебе не те разбрав уште на почетокот Конкретизирај ја темава. Која е твојата клучна мисла? Апстрактно ти е поставена, затоа ти даваме конфузни одговори Небо? кое небо - религиозно, поетско или астрономско? одговорите на овие две страни се многуаголни, ама сите соодветни идемо... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ами како тогаш да си седам на местото? ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |