|
ФИВ |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
de-mak
Група Регистриран: 01.Јуни.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Ноември.2011 во 09:34 |
|
Е Пецок, Пецок, - «туго моја и утехо...»
Сите ти се криви, а неможеш да одговориш на нај едноставно прашање: Кои се “твои техники на фотографирање“???? Наместо тоа одговарш со прашање - очигледно имаш ... А што очекуваш човек да каже на овие фотографии: http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=78594 http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=79003 http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=78155 http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=77818 |
||
pecok
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-> Ajde da bideme malu poseriozni i namesto da go unishtuvame toa shto go imame da go pravime podobro za site nas.
Со среќа. Со ваков народ тешка работа. Ако не верувате погледете ја ситуацијата на сите полиња во уметноста и ќе ви стане јасно. |
||
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova im se sluchuvashe ushte na 2-3 drugi chlena, no rabotata se dozna i jasno e shto se sluchuvalo. izvini ako ovaa informacija e sprotivna od tvoeto ubeduvanje, no toa e realnosta - nekoj si igral majtap. |
||
pecok
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=79099
Фоткава има рекорден број прегледи (за мене) и тоа 914 верувале или не. Интересно, сите мои слики постирани без име и презиме имаат преку 400 прегледи по слика, додека тие потпишаните имаат по 10 пати помалку прегледи. Која е моја техника прашуваш? А видиш, мене ме интересира, која е вашата (докажано) моронска техника на прегледување на слики и нивно отценување? |
||
de-mak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
! ! ! ! ! !
|
||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го пушташ мозокот на пасење и само штракаш без врска.
|
||
de-mak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
de-mak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добар ден, Ресок, само ако имаш време да ми објасниш кои се “твои техники на фотографирање“!!! |
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Go zamoluvam onoj koj si igra majtap so nekolkute chlenovi od sestrinskiot sajt Foto Idividi da prestane so nabivanjeto poseti na nivnite fotografii.
Mozhebi toa beshe interesno ednash-dva pati, no navistina nema mesto so prodolzhvanje na ovaa rabota. Ajde da bideme malu poseriozni i namesto da go unishtuvame toa shto go imame da go pravime podobro za site nas. |
||
pecok
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чудно, но најновата моја (глупа) слика го сруши мојот рекорд на гледаност поставен пред некој ден (во претходните текстови напомнав за тоа). 558 прегледи додека таа слика има 549. Ниту една моја добра фотка нема ниту приближно толку посети. Интересно, не?
|
||
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne dojde do nerazbiranje: Jas govoram za Forum IdiVidi (FIV), a ne za Foto IdiVidi (FIV). Noviot lik na forumot e vo zavrshna faza, dodeka sajtot za objavuvanje fotografii, kolku shto mi e mene poznato, kje ostane onakov kakov shto e, barem za ushte nekoe dogledno vreme. No, kako shto vekje rekov, problemot so chlenovite i kvalitetot na fotografiite ne se dolzhi na tehnichkata izvedba na sajtot, tuku na chovechkiot element kaj onie koi go posetuvaat i participiraat vo negovata rabota. |
||
pecok
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BTW, nice way to say thanks. Thanks for that. That's why it works like sh*t. And then you complain, ohhh, the site doesn't work, ratting are like sh*t, everything sucks. Well, congratulation. You made it like that!
Yeah, thanks a lot! http://www.youtube.com/watch?v=Nm-1xvWibt0 Изменето од pecok - 07.Ноември.2011 во 00:08 |
||
pecok
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Just try, if you can, next time when you shoot a photo to shoot one that isn't influenced by me. Idiots!
|
||
pecok
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најсмешно во цела приказна е што пола фотоидивиди сега користи мои, хм, техники на фотографирање. И затоа што квази-фотографите научија едно чудо работи од мене „аматерот“ сега не сакаат да гледаат, преземаат, отценуваат слики потпишани од мене, ама кога не знаат дека се мои тогаш може. Победа на моронштината. не ни очекував нешто поинаку.
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |