![]() |
|
Каде ја осигурувате вашата фото опрема во МК? |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
driver_off ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 28.Февруари.2012 во 20:09 |
i jas se mislev na istoto ama dobro sto ja najdov temava... inaku znam edno prijatelce od Hrvatska ja ima osigureno opremata za nekoja si sitna suma kako 100 eur godisno - opremata vredi 3-4000 eur i mu se sjeba blicot mu go srkisija i mi kaza deka mu dale cisto nov blic od osigurvanjeto, steta sto go nema toa kaj nas.
|
|
![]() |
|
mdeni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И јас така мислам, ако е некоја пристојна цена. Баш ме интересира дали кај нас се нуди такво нешто. |
|
![]() |
|
smole_mk ![]() Група ![]() Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Мене не. Иако не би ми сметало со огед на тоа дека кошта вкупно околу 1500 евра.
|
|
![]() |
|
mdeni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Значи не ви е осигурнана опремата?
|
|
![]() |
|
smole_mk ![]() Група ![]() Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
А уште појако е што глава или рака не се краде а опрема да. |
|
![]() |
|
Glecin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
Da osigurash fotooprema.....))))))....vo uslovi koga ne ti e osigurana glavata ili rakata so koja chkrapash....))))))))))......mnogu jako!!!!
|
|
There is more in life than books you know, but not much more!
|
|
![]() |
|
Во неколку прашав, ми рекоа неможе. Затоа барам конкретно. Секој совет е добредојден. |
|
![]() |
|
kostovigor ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Мислам дека може во било која осигурителна компанија, ама може и да те фати повеќе отколку да осигураш стан.
Така барем имам слушнато, се немам распрашувано. |
|
![]() |
|
Дали вашата фото опрема е осигурана? Каде сте го извршиле тоа? Под кои услови? Која цена?
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |