IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Шопинг попусти во Солун
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Шопинг попусти во Солун

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака Обратен редослед
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Шопинг попусти во Солун
    Испратена: 26.Август.2011 во 15:56
како и да е..по одморите сега повторно и за празников ќе им ги нарусиме очите на грциве..а тие нека не дупат како сакаат...
ОДЕТЕ БРЕ,И ТАМУ ОСТАНЕТЕ..!
ПРОДАДЕНИ ДУШИ.

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2011 во 15:50
Мене не ми е срам, кој се срами нека плаќа дупло и  тродупло повеќеда негов изборголема%20насмевка
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2011 во 15:47
еее,ама Грчка си е Грчка..за инает ќе одиме таму..!а Бугарија што..?срамота бре од Врање и од Ќустендил да носиме облека..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2011 во 15:40
Не знам што сте запнале сите за Солун изненадување како Солун да е единствениот град каде што има попуст. Јас пред недела и пол бев во Бугарија и имаше попуст во сите продавници, во некои и до 70 %, си изнакупив еден куп работизадоволство. Бев во трговскиот центар мол во Пловдив и Стара Загора. Премногу ми се допадна и би отишла повторно за време на попусти во Бугарија само во некој град што е поблиску до Мк граница. Ене го каде е Ќустендил, само 140 км од Скопједа
Би требало да има попуст до крај на август по продавниците во Бугарија, еве Емил ќе ти каже за посигурно.
И сепак мислам дека во Бугарија цените се далеку пониски од Грција, барем по она што ми го кажаа луѓе што се вратија пред некој ден од Грција.

Изменето од Schatzii - 26.Август.2011 во 15:49
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2011 во 06:47

Нели веќе си отворила таква тема ? Зошто отвараш втор пат ?

Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2011 во 22:00
Ima popust na grckite ostrovi ako sakas da kupis nekoj, za toa znam za drugi popusti e nemam pojma...намигнување
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
AudreyHepburn Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Јули.2011
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AudreyHepburn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2011 во 18:25
Здраво дечки Ме фати некоја шопинг треска па ме интересира дали знаете кога во летниот период има попусти во Солун или можеби Софија? Dali bi imalo ovaa ili narednata sabota? :)
Falaaaa*
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.