|
Влатко Лозаноски |
Внеси реплика |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Август.2019 во 21:46 |
Вчера под балкон ми пееше!
Без осет детево...Среќа брзо заспав,утепан бев. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После настапот со Есма ја пос*аа работата ..
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden od najdobrite mashki vokali na makedonskata muzicka scena
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема кој да коментира на оваа тема, жално
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одличен е Влатче, го следам од самиот почеток кога беше дел од
Мак Ѕвезди беше најдобар од сите таму, но не победи за жал Искрено тоа шоу го гледав само поради него Ми се допаѓаат неговите песни и му посакувам се најдобро во понатамошната музичка кариера, уште многу, мнооогу хитови, спотови и секако настапи. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Anja1989
Нов член Регистриран: 14.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме интересира вашето мислење за Влатко Лозаноски .
Да бидам искрена кога се појави дечково на нашата естрада ..го мразев толку многу , затоа што и јас како и повеќето околу мене мислевме дека се труди да го имитира Тоше и со таа помисла не ни се трудев да го погледнам или пак слушнам неговите песни . Еве веке поминаа неколку години и со тек на време сватив дека сум грешела , дека детево пее одлично , ни најмалку не наликува на Тоше , единствено што можеби после Тоше, Влатко е единствениот најдобар вокал во Македонија , иако далеку од квалитетите кои ги поседуваше Тоше. Но сепак е наш квалитетен вокал и решив да го почитувам |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |