![]() |
|
Како ве запроси сопругот |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | ||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 09.Февруари.2012 во 21:29 |
|
![]() ![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...kako shto rekov i tamu,...ako ne drugo, pari ne mu manjkaat na momokot!
...kojznae kolku koshta da se ''zakupi''onoj djamboto od reklama ,shto visi na ''nama''-ta! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
![]() Алал да му е
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Mu rekov "sakam bebe" ..... a toj mi rece " epa vo toj slucaj nema da dozvolam da bide vonbracno" .... abe ziva romantika ......
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
aj sea, ne ja izdavaj...
![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
a ne oti nesto drugo ve ubrza
![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
ne me zaprosi toj mene...mu kazav-srce vreme e ja i ti da se zememe,da ne se mkneme po ulicine
![]() ![]() nemase 100 crveni ruzi, ni dijamantski prsten i paganje vo nesvest..se bese normalno i bez napadi na panika i spanski serii...ama vazno e sto nikogas ne zazaliv sto go zaprosiv ... ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
BlaCk- GiRl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
ме засмејуваш
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Astrid ![]() Сениор ![]() Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
|
Допадливи постови за онаа што луѓето сакаат да го прочитаат ги оставам на оние кои се гладни за аплаузи и поклонување.
Јас го напишав МОЕТО мислење девојче, и обиди се да не си ги голташ сопствените зборови, еве ја твојата психо анализа која не ја правиш Цитирам: „некоја си така наречена параноична особа што ни на мртво плаче ни на живо се смее да се убаци така уз муабет и да соли памет ... поточно да ни укажува нешто што за него/неа е невредна ствар во живот...секој има право да живее како сака... ние жените секогаш очекуваме премногу и доколку не го добиеме очекуваното се разочаруваме и тонеме во депресии...оправдано можеби и тебе ти се десило тоа така што те навело да мислиш дека тоа е небитна ствар за секој во животот“ |
||
![]() |
||
BlaCk- GiRl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
зрачиш со негативна енергија душо ако не примети ете затоа
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Astrid ![]() Сениор ![]() Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
|
Наместо да се бавиш со нечија психоанализа, запрашај се зошто ти се најде засеганта од она што го напишав? Нели секој има свој начин на сфаќање и размислување? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
![]() ![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |