![]() |
|
Библијата |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
kladence ![]() Група ![]() Регистриран: 25.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 03.Јуни.2011 во 19:34 |
|
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stranata ne e bitna se dodeka e strana.
Inaku jas ne se smetam za merodaven da odogovram na tvoite prasanja ne zasto ne sum Hristijanin Pravoslaven tuku zatoa sto veruvam deka sem biblijata postojat i mnogu drugi pisanija od koi moze da se nauci mnogu. No tie pisania pak ne se odobreni od crkvata. Изменето од Templarius - 01.Јуни.2011 во 21:57 |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Pa ajde, udostoi ne so odgovori.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
pecok ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 300 |
Јас чисто сакав да слушнам други мислења. Одговори на прашањата имам, за жал или среќа, во зависност од која страна си.
|
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Vo pravo e pajser, no ako se potrudish nekoj moze i da ti ja preraskaze hahahahaaaaa |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13962 |
sednuvaj i vednash pochni da chitash .,
![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
1000 зошто 1000 затоа.
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13962 |
bukvalist., a da ti se i nacrta ako izvoljevash., mozhe
![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ај некој да ми објасни тоа Библијата.
З'ш јаболкото што го јаде Ева е баш црвено, и зошто тоа е од дрвото на знаењето и зошто е првиот грев? И зошто рајот е, според Библијата, живот во незнаење? И зошто Исус се буни нешо против власта, и го убиваат, и после воскреснува? И зошто од Велигден до Спасовден се вика Христос Воскресе? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |