|
Пред Дождот |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Јули.2015 во 23:27 |
Го гледав на кино. Но многу имаше гужва, култура на нивоу,
па не се виде ни филм ни ништо. Освен на некои слики, не се сеќавам на содржината |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe umetnicki filmot bese reme delo, ama sto go imam prikazuvano na stranci nikoj ne mi spomna za muzikata ili za makedonija, se za toa nasilstvoto i konfliktot me prasuvaa. A sto mozes da im kazes koga filmot e napraven pred konfliktot? Znaci naracana propaganda, demek tamu sigurno ke pukne kaj da e....
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo filmot najmnogu mi se dopadna muzikata,a i pocetokot toa zajdisonceto e cool... |
|
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa i dobi lav i bese nominiran za oskar, za da stane sto popoznat vo pozapadnite zemji, a sto se vide vo filmot? deka ziveeme kako pleminja podeleni na dve strani, so puski i mitrolezi i se ubivame megu sebe
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaesh deka mozebi i taka e!?
|
|
|
|
bomboni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Filmot od odamna vikav jas deka e podgotovka za lugeto od zapadnite zemji deka ke ima konflikt, nekako kako naracana propaganda od amerikancite. Milco si ja izvrsi zadacata i si duvna vo amerika
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега кога ми текнува, од каде бе знаеше Милчо дека ќе има вооружени Албанци кои ќе тероризираат? А овие во МВР не знаеа, или не го гледале филмот?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
kirealeks
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super film ,i jas skoro pak go gledav.
tfctfc ti ot kade go iztegli toia film? ot tuk li?www.torrents.linkos.bg a da znaj nekoj od kaj da go danlodiram "DUST"? |
|
ОД ОВОЈ ФОРУМ СУМ БАНИРАН... |
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ajde balkankan e cista zaebancija, vo koja saket na nekoj sarkasticen nacin da opiset so se desavat na balkanovbljak od film e to
|
|
Точачиња.
|
|
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BALKANKAN e najbole be
|
|
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|
bazo
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 14.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Podobar makedonski film od ovoj nemalo ni ke nema, a isto taka i tetoviranje ne e los, ako nekoj go nema gledano neka go gleda, star no dobar
|
|
Life isnt about waiting for the storm to pass... I'ts about dancing in the rain.
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ти ги омотите за ДВД или ЦД-то ако ти затребаат за филмот што си го превземал.
Музиката за филмот ја правеше групата Анастасија. За мене можеби музиката го прави филмот уште подобар затоа што тоа се песни преработени од традиционална македонска стара музика. Еве ти го целиот албум од филмот кој го носи истото име Before the rain1. Time Never Dies2. Nine Iron Doors 3. Coming Back Home 1 4. Red And White 5. At The Restaurant 6. In A London Cab 7. Pass Over 8. Funeral Theme 9. Death Of Alexander 10. Coming Back Home 2 11. The Circle Is Not Round http://media.enterfilm.com.ua/audio/anastasia/before_the_rai n__original_moti/ Преслушај ги песните нема да зажалиш, ако сакаш да го доживееш целосно ефектот од гледањето на филмот. |
|
tfctfc
Група Регистриран: 19.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледах го. Хареса ми. Според мен режисьора набляга на това, че въпреки религиозните, политически, идеологически и т.н. различия между хората могат да се появяват чувства и да се разбират. Не знаех, че още от 1994 г. албанците в Македония са въоръжени и има жертви. |
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe vidi kako da ti kazam.filmot si e ok,arno ama go imav pusteno na
edni bugari ovde i uste so ne zaspaja.pa taka da ne znam so da ti
kazam.ako sakas vidi go pa prati komentar.bas me interesirat so ke kazis
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |