|
Соба за непушачи со тераса и двор |
Внеси реплика | страница 123 136> |
Автор | ||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Јули.2015 во 00:48 |
|
некој друштво ќе ми прави
баш е пријатно во дворче
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma neam garancija za toa , ne bi samo tako
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти само пробај со црнецов, ќе ми бидеш благодарен што сум ти го сервирала
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da beshe crnka kje probav ...
da imav zelba pa da ti se zablagodarev za sovetot ... nego kazi iskustvo ... moze i kje probam
|
||
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од еднаш педер не се станува Пробај му ја главата на црнецов, можеби ќе ти се допадне, па ќе го сакаш цел
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E fala , ruke ti se pozlatile , ama da zameshashe malku oti ne sum ja po crncite
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja , ama neam ush zapaleno
|
||
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од денот кога дојдоа дивите и ги избркаа питомите. Фала за кафето, еве ти и тебе едно, за со цигарчето во двор. |
||
||
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
коj
|
||
old d4b3
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima , pisuvaj kazna
|
||
|
||
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само инспектирам да нема некоj пушач
|
||
old d4b3
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od kad evangelie propi kafa ?
evo utrinsko od mene |
||
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај е виви да даде кафе?
|
||
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И сеа сите ли да бидат непушачи |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Внеси реплика | страница 123 136> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |