![]() |
|
Што им давате нa гостите??? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 27.Септември.2013 во 23:47 |
Кога баш не ми се спрема некоја вечера, им ставам раклетот на масата и си уживкам: ако сакаат да јадат, сами нека си печат. ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slatko, kafe , sok, pivo i pari za avtobus
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Внеси реплика - Што им давате нa гостите???
Da podzacistat i podzaperat malku niz doma... |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Ела ми на мое место, па ќе видиш
![]() Сакав да пишам за инат на ефтиниот кашкавал на брза од политика...
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
,...pa ...ti si bil,...mali...prav tajkun be?!
![]() ...od kaj tolku pari , be?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Доста и е..
![]() А кога имам гости, морам да се оптегнам повеќе, ама друг ги прави ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
icem ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Зависи од гостите ,гостинката. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() Изменето од brza - 31.Март.2012 во 16:39 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
icem ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Повели ,ке направиме гезменце.
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
E da... blazesi mu na sreknikot.... samo sto koga on ke resi da jade....ke treba trojna doza od ova... kako da mu e malku ![]() ![]() ![]() i idi na gosti....te cekam... ako sakas da stanes ..slonche ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Gledajki ja ponudata na babata mi se otvori apetit ![]() Babe doagjam kaj tebe na gosti Sudejki spored prikazanovo pogore na slikata mozam samo da kazam blazesimu na toj sreknik koj ke ti bide tvoj partner ima da uziva vo tvoite kulinarski i gastronomski kvaliteti ![]() ![]() ![]() Vistinska domakinka Изменето од panter123 - 22.Март.2011 во 21:21 |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Vidi ja ti babeto, domakinka ![]() ![]() |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
icem какво купување ѕаѕики ![]() ![]() ![]() еве ти рецепт.. како јас правам ѕаѕики... увезен од Грција ![]() али пази.. јас правам на големо ![]() ![]() пола кило кисело млеко (може и павлака ако немаш кисело млеко, ама гледај да не е премногу блага...) .. уствари добар дел од грците прават со павлака .. a можеш и пола-пола за вкус 4 чешниња лук ...сецкан 3 лажици маслиново масло... и гледај да е маслиново, ова другово не иде баш ако правиш со павлака..околу 2 лажици оцет...ако не мн. малку една краставица...СВЕЖА!!!... колкава не прашувај..самата смеса ќе ти каже колку е доста... сол по вкус... некои ставаат и босилек... ама јас не... измешај се... и наздравје Изменето од ФорумскаБаба - 20.Март.2011 во 16:43 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
misticia ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
зависи кој ми е на гости
ете за некоја средина ни мноху блиски ни многу далечни кафе сокче нешто благо или за грицкање луѓе што не ги сакам (ретки се) не им давам ни вироза ни бактерија а тие што си ги сакам и почитувам, гледам да го имам она што знам дека го сакаат и јадат/пијат по дома знам да им пуштам и некој филм што им се допаѓа ако имаме време да гледаме френдс или нешто.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |