|
КУФЕРОТ...лелеееееее |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Март.2007 во 18:17 |
Pravam spisok i vo tekot na nedelata postepeno se pakuvam i preskrtuvam stavki od spisokot.
I taka od sekogas, a cesto se pakuvam posto cesto patuvam nosam raboti koi nikogas ne mi trebaat tamu kade sto odam. |
|
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj vie za patuvanje a mene mi se slucilo da go zaboravam ranecot koga sum idel nakaj skolo
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se pakuvam sama, 1 nedela pred da patuvam, sekogas zaboravam po neso
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се пакувам вечерта пред поаѓање, у последен момент, и увек нешто заборавам.... Али тоа ти е
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се пакувам еден два дена пред тргнувањето ама се мислам дека несто ке заборавам а навика ми е што носам многу работи а не ги користам сите.
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se spremam eden den porano ali sekogas nesto zaboravam
|
|
te sakam goceeeeee
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kuferotttttt
utre patuvam i cel den se mislam sto uste treba da zemam,da ne zemav premnogu stvari,da ne zaboraviv nesto,da ne zaboravam tamu nesto....uf,macna rabota e pakuvanjeto....
|
|
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu mi e mizerno koga si go pakuvam kuferot vo nego stavas 1001 rabota a nema nisto da iskoristis od toa
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra e majka ti, mrtvacki sandaci
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секогаш земам точно облека... Сметам-најмалку еднаш облечена. Покрај четка и паста за заби, обавезно земам чадор, откако накиснав добро еднаш во Нови Сад и еден резервен пар сандали или кондури. Во куферот секогаш ми останува extra space за секој случај, ако сакам да купам нешто (обично книги ).
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kuferot leleee ovoj pat za malku ke go zamenev so obicna patna torba zosto taa mi e nekako mekana i mozam da ja nagmecam i vrz nea da stavam i dodatni raboti.... ,poveke od polovina mi go zafaka bagaznikot, se mislev da stavam drzaci za kufer nad kolata no na majka mi i licele mrtvachki sandaci...pa jadna jas odvaj se' sobrav vo kuferite:(
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
More jas ednas bez kufer ke si ostanev.Po greska mi go zemaa kuferot i ako ne videv ke letav za mk bez nikakva obleka.Od sega po malku nosam a glavnoto so mene vo ranec.
Изменето од engie - 26.Јули.2006 во 16:54 |
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa i ja nesto slicno kako Ivana, samo sto osven mojot skromen kufer obavezno ide i mojot mal sator i dve vreci za spienje(za fotoaparatot da ne pravam muabet) . Nikogas ne se znae kade ce bide slednata destinacija. |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ja nauciv prakticno da se pakuvam... i nikogash nema preterano POVEKJE obleka... imam taman + neshto neobleceno
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |