|
Батерии |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
smole_mk
Група Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Март.2011 во 20:39 |
|
Ако некој нарачува нека ми пише, сакам да земам повеќе Eneloop.
|
||
procokal
Група Регистриран: 20.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj da chkrtnam zbor-dva za Sanyo-to. Izdrzhaa nekolku dena na Fuji S5500 so maksimalno tormozenje. Ova mi e prviot fotoaparat pa neizbezhno beshe fotografiranje, pregleduvanje, video, prouchuvanje, shpioniranje so zumot... :) Mislam deka napraviv okolu 300 fotografii. Bash che zabelezham kolku tochno na narednoto polnenje.
Btw, prvoto polnenje beshe prekinato posle 4 chasa (1/3 od preporachanoto vreme) pa potoa bez da bidat isprazneti pak gi vkluchiv na polnach i ako toa imashe efekt na kapacitetot togash ochekuvam ushte podobro da se pokazhat poshto gi iscediv maksimalno pred vtoroto polnenje. Kako vi izgleda ova? Ok..? Nemam iskustvo so ovaa rabota pa ne znam dali e taman ili e slabo. Изменето од procokal - 28.Февруари.2011 во 10:33 |
||
smole_mk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ок фала.
|
||
metomax
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 19.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala Trajka,A za baterii ima na ebay i polovni od norveska moze za dve evra da gi zemete
|
||
http://metomax.110mb.com/
|
||
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema nekoja shema posebna na germanskiot ebay.de ke si najdes i cenata e taa do vrata doma da ti dojdat 10-11 evra iskaca |
||
GEMINI
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
METO AJ NEKA TI E CESTITA WEB STRANA, SAMO NE ZNAM ZA SO SI GI STAVIL NAJLOSIE FOTKI. ZA KOJ GI CUVAS ONIE UBAVITE.
NEKA TI E CESTITA NOVO STUDIO, SLUSAM IMAL SI DOBAR SET UP. OCEKUVAM BAREM DESETINA AKTOVI U SKORO VREME. BAY THE WAY SO NE SI KUPIL NEKOJA BATERIJA I ZA MENE KUKA E NEKA SE NAJDE ! Изменето од GEMINI - 27.Февруари.2011 во 18:30 |
||
http://www.youtube.com Chesma Sharena
|
||
smole_mk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај те молам кажи ја шемата, ме интересира. Ама озбилно. Фала |
||
mickeymkd
Сениор Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да мора целосно да ги испразниш пред да ги полниш (ова важи за NiCd и NiMh батерии).
Дај линк од каде ги земаш? Изменето од mickeymkd - 22.Февруари.2011 во 01:30 |
||
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ok onda kupuvajte od tuka punete im gi dzebovite od germanija do vrata vo skopje mi stigaat za 10evra no ok toa e toa so sporedbite...
|
||
procokal
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prvoto polnenje na bateriite moram da go prekinam posle skoro 4 chasa polnenje. Dali potoa treba da gi "iscedam" celosno pred da gi napolnam pak ili...? Chitav razni raboti za toa kako se raboti so NIMh baterii i nekako se e kontradiktorno pa bi ve zamolil da me posovetuvate kako, sho...
|
||
metomax
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 19.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ima vo Dubai,4 kom za 99 centi
|
||
http://metomax.110mb.com/
|
||
procokal
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kupiv Sanyo, no ne bea Eneloop. Sepak bea najskapi i edinstveni proizvedeni vo Japonija pa zatoa se odluchiv za niv mesto Varta, Sony, Philips... Praksata che pokazhi sho mi se padnalo :)
Se raboti za ovie (na slikata e 2100, a ovie se 2700): http://www.livingecho.com/companies/greenbatteries/images/sanyo-2100-mah-aa-nimh-battery-responsible-energy-corporation-454787819_54386_full.jpg Изменето од procokal - 21.Февруари.2011 во 11:49 |
||
bondi
Нов член Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozes na e-bay da gi najdes poeftini
vidi na http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=380300493457&si=nila1nX7%252B%252FtUvi00pzAxOAbTMMA%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT |
||
zlatko966
Група Регистриран: 06.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I bashka moesh da donesesh od Nemachka i za nas :))
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |