|
Ми треба совет! |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Јануари.2011 во 21:21 |
...да...само симпатии имавме тогаш... а сега... греота сами се уништуваат |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
krkovicka_mala
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas so kerkami isti maki imam...........budali se ovie maldive
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ И ГО ЗЕМАЈ ДЕТСТВОТО, МАЛИ! Уште е детиште.... не и се годините за кинење... од прерани секс односи (недај боже) можат да настанат и одредени психолошки пореметувања.... а да не зборуваме воопшто за нејзината иднина ... ако се превртува „однопачке“ на 14 , тогаш шо ќе прај на 18?
Батали тоа.... од мене совет : намали ја употребата на вулгаризми од стилот „п***а“ или „к**оФ“ и пробувај друг пат подискретно да се изразуваш втор совет: ове не е ништо страшно, имам слушнато дека на чупињава на таа возраст можно е да му се случат такви ствари понекад , ама друг пат полека брату, пуштај само раце под блуза и ништо повеќе, доста е толку оти во спротивно може да станеш „тато“ на грешка Изменето од volkswagen - 17.Јануари.2011 во 17:18 |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaaaaaa neeeee, ne razgovaravme za seksot ... oti sramota bese .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееееее, да си жива и здрава, најдобра реплика !!!! Основно школо Нели се дружевме тогаш, па симпатии, искрички, први љубови, емоции , разговаравме за сексот...па после.... Изменето од Kali - 17.Јануари.2011 во 16:59 |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајко мила, 14 години ли прочитав?!
Земете куклите, играјте си бе алооо, и после бремени, абортуси, последици, ќе има, како да нема. Ццц...без коментар. |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a mislam deka i mu pomognavme... iskreno.
|
|
Incredible Blue
|
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazhno, iskreno si pobara pomosh
|
|
Simnat od visokite planini
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....совет да побараш дома, драги сексачу...муабет со мама и тато... не на форум, ни на емисиите или сајтовите со знакче- под 18 години.
П.С. Под 18 беше...или 16 Изменето од Kali - 16.Јануари.2011 во 13:28 |
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto nema da vidish i cuesh
|
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeeee zlatni vreminja ..
I ovoj pat ne e do zacinot - do "mazot" e ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
menegin
Група Регистриран: 08.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo moe vreme uste zuski igraa maskite dodeka devojcinjata igraa ema esasa
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сексачот под итно треба да бара промена на женската...
Во мое време (иако не сум толку стар) девојчињата на 14 години уште ластик играа...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvammm deka bila skinata.zaso sum i 2 :) a so toj pred emne idea 1 mesec..
она болдираното е битен момент....нели знаеш дека после првиот сите се втори Изменето од Andjelina - 16.Јануари.2011 во 01:11 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |