|
Вадење на умник |
Внеси реплика |
Автор | |
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Јули.2013 во 13:12 |
samo so jaka anestezija
|
|
vivi
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска све со анестезија прават, ништо страшно. Оно после вадењето така повеќе боли,т.е се чувствува блага непријатност ама затоа што е истрауматизирана вилицата и местото е меко и осетливо. За два дена си ко нов, ништо не чувствуваш.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
освен на орална хирургија да ти помогнат... ние неможеме ништо страшно не е... ќе ти помине ко на кутре Изменето од sanja-a - 24.Јануари.2011 во 20:57 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене ми растат...
-треба да идам кај докторката? |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо срашно. На клиника ќе те средат на брзина |
|
vodolija_89
Група Регистриран: 29.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam osumka zab(umnik) rasti na strana mi rekoja mora da go vadam so operacija pa dali nekoj go ima mojov problem so mozi da mi pomogni .poz
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |