|
Штрајк со глад !!!! |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Декември.2010 во 22:34 |
Da. Se kje beshe vo red i kje izgledashe deka e shtrajk od revolt i nezadovolstvo ako vo redovite na shtrajkuvachite so glad ne beshe ex Javniot Obvinitel i na nego slichni. I ne treba da prashate koj seto toa go finansira. Se znae narodot preku Semakeonskiot Kongres koj e blizok na ex drzjavniot Obvinitel. Znachi se e samo zjelba za pusta vlast. Sega kje ve vodam a potoa i vie kje mi se odolzjite. No, ....i ,,jas nema dave zaboravam,,. ,,Bidete sigurni,,. Изменето од orlov - 21.Декември.2010 во 22:37 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некако не им ја гледам логиката во штрајкувањево.....
Ама ќе биде интересен третиот дел...каде што ја повикуваат и дијаспората да се приклучи....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па добро бре луџе,па ние штрајкуваме со глад одвај врзуваме крај со крај во месецот,а овие пак три дена,пак че прашам изгледа само во скопјето се се дешава,ами во другите градови....?
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овие ...барем еден од нив...да не сака да го замени Маневски???
Доста шурува со власта...Ставре ли се викаше???
|
|
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja utnale rabotata, treba komunjarite da strajkuvaat so glad protiv vladata ama na celo so rosaviot i toj da gi povika, bas bi sakal da vidam kolku lugje ke mu dojdat. Vaka ne e interesno.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако некој повеке го интересира може да се информира на
http://www.strajk.mk/ Изменето од Boogie - 17.Декември.2010 во 21:35 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A koj e organizator inace??? |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A moze li da znaeme na kogo se obrak'aat???
Dali za onie koi nemaat za jadewe...se spremni da [trajkuvaat a toa jadeweto da im go dadat???
Ne mi e jasno....i uste nesto...DALI SE PLAK"A???????
|
|
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете сега и тие од болниците што не им дале јадење пошто државата не исплатила на фирмата снабдувач ќе се придружат на тој штрајк во библиотеката. Ќе имаме што да покажеме на светот. Полна куќа гладници.
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам на што целиш orlov, и се тоа е во ред, ама со таквите изјави (за кои не викам дека не се вистинити) ништо не правиме. Ако нешто сакаме да се смени, тогаш треба да се делува врз тоа нешто, поинаку од тоа како до сега се правело.
Знам дека се разочарувачки и демотивирачки ваквите коментари, но треба да се знае дека вакви не/луѓе, секогаш имало и секогаш ќе има.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako zjiveam vo druga drzjava od kade kje znam deka makedonskiot sindrom od narodot stori sekoj od sekogo da e pogolem makedonec a seto toa e diskutabilno koj kolku e makedonec. Politikata go podeli narodot i sega povekje od sigurno e deka tamu kade narodot se dokazjuva koj e koj i koj e pogolem ili pomal.................politikata si tera po svoe a policharite svoeto konto ne go prikazjuvaat kako makedonsko, albansko ili slichno. Tie vo sushtinai imaat konto ama nadvot vo shishe- kako ona na Kerim ili slichni. A, makeonci?Shto mislish ima????? Ne......drag prijatele.Tie sho imaat hrabrost odnosno tie koi nemaaat politichka boja mozjat (i kazjuvaat) da kazjat glasno se i da kazjat deka se makedonci no politikata odma gi distancira. A onie koi molchata a molchat od strav poradi revanshizam, te molam kazji dali se makedonci............ Jas samo kje ti kazjam deka koga site kje bideme zaedno i na tie koi postojat poradi nas a ne nie poradi niv im kazjeme STOP.........ja pominavte crvenata linija e togash kje mozje da kazjeme deka navistina ima makedonci......... Do togash kje chekam tvoj komentar........replika.............. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предлагам на штрајкувачите да им однесеме печено прасе...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |