![]() |
|
Политичка партија "Партија на Сиромашните |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | ||
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Април.2011 во 19:04 |
|
programata e epic i opsto celata partija
![]() |
||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...moze se oparile chlenovite
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
и?
што бидна со партијава? предизборие е,па си реков дај да се информисам на време ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
И така си седиме и си читаме..
Колку тежат градоначалниците?тешки се брате, тешки, а народот се полесен и полесен. Уште да пролета ![]() Затоа сум скептик за парија на сиромаси. Никој не останува сиромав чим дојде на власт, па нека е и во опозиција. ![]() |
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a be ostaj!!
![]() ... ne gledash deka nekoj duri i toa im go fali,...shto uspeale da se zbogatat na grbot na siromashniot narod!
![]() ova me potsetuva na onoj lopovon od Bob Rock stripot,
..koj shto kradeshe od siromashnite i im davashe na bogatite!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
А колкави се тоа платите за да се збогатат???Или од корупции и слични дејанија::::????А кој ска нив да ги испитува...другарчиња се????
|
||
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
замисли да пишувало 350 функционери осиромашиле откако дошле на функцијаво кој свет бре тоа ќе живеевме???? на Марс???Изменето од anakin - 16.Ноември.2010 во 07:52 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
Ima lt zakon za poteklo na imotot...NEMA,,,a i da ima...tie se vlast i za niv ne vazat zakonite...Neli onoj utepa coven na partizanska...pa nisto...obezbeduvanje na familijata bil???Zatoa i partija na siromasnite i da ja ima ke ja nema...ke ja miniraat...tokmu bogatite....i kriminalcite...
|
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Еве и аргументи..од извори на кои работа им е да не информираат за да ни пукне ж,ката ![]() 350 функционери се збогатиле откако дошле на функција |
||
![]() |
||
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
|
Ако си пробал кашкавал , потоа биено сирење ништо не те чини да пробаш и изварка.
п.с. кашкавал - сд.. биено сирење - вм.. изварка - сиромаштијата ![]() |
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
па да де, убаво си кажа мамамд, името е од привремен карактер, за жал
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
Тема: Политичка партија "Партија на Сиромашните
![]() ...ama , ne za dolgo pa,
koga ke ja osvojat vlasta,...ke bide partija na bogatite,
![]() ..barem tie shtio ke bidat na "vrvot" od nea, toa ke stanat,
ostanatite (chlenstvoto) i ponataka ke bidat goli ...k'o crkveni gluvci!
ustvari,...i dosega beshe ,..isti k****! ![]() Изменето од Анастеа - 16.Ноември.2010 во 23:51 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Dobar politichki humor.
Me potsekja na vremeto koga vo Francija berberite formiraa svoja politichka partija. Eve eden moj prodones. parolata na partijata mozhe da bide: Site za Siromashtija, Siromashtijata za site. Изменето од Messenger - 03.Ноември.2010 во 13:09 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |