|
Матичен лекар за животни |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
scream4help
Група Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Февруари.2010 во 21:03 |
koj veterinar e najdobar za macinja ?
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пожелно е таа пракса да се применува и кај нас.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE BI REKLA DEK ATAKA LESNO E TOA..........
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па најди друг, повремен
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
матичниот ми е болен..
Вчера приметив кај мачорот мој многу голема концентрација на солзи, чешање на очињата и како околу очињата да му се створило како очила, мсилав на мал дел како кругче што нема влакненца.. од памет се извадив, му ставав капки чекајки докторот да ми оздраве |
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj veterinar si e strucen za odredena oblast, nekoi imaat praksa za edno, drugi za drugo, ako ne si zadovolna, baraj isrpni objasnuvanja za bolesta, jas i na net si baram mnogu informacii, sednuvam so vetot na kafe i razgovaram so saati, ako ne, odam kaj drug. Isto taka, vo Mk nemozat da se pravat site raboti od oblasta na veterinata, na primer RTG snimki na kolkovi.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ги сакам животните и мислам дека е греота што кај нас нема некој
што знае доволно и тоа многу ме нервира..... Моето куче беше многу
болно е незнаеја што да му праат, му даваа некои инекции и сега среќа е
подобро.... Би дала онолку пари колку што треба само за да си го
излечам кучето.... Ама да знам дека стварно ќе помогне....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka vujkomi pravi:gi nosi sekade kade sto misli deka e potrebno, na redovni kontroli, a mnogu se grizi za zivotinceto
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum veterinar na site komsiski macki, neodamna lecev dve, ednoto bese tolku mnogu slabo se zanesuvase, a drugoto bese malkupodobro...znaev deka se glisti dovolno bese dve tabletki za da im go olesnis i prodolzis zivotot...
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene Toni Kondarko mi e veterinar, a so site drugi si sedam i si pijam kafe.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојот се вика Перо и Жарко.. Прекрасни ветеринари од Пет Вет..
|
|
|
|
EVGENIJA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MATICNIOT LEKAR ZA MOETO KUCENCE E DOKTOR HARI.PREZADOVOLNA SUM OD NEGO I NEGOVATA USLUGA.NE E SKAP A VOEDNO DOBRO LECI ZA RAZLIKA OD PERO BOZINOVSKI MATERIJALISTATA STO BITNO MU E SAMO DA ZEME PARI A DALI POMOGNAL NA ZIVOTINCETO NE E VAZNO.HUMANOST TREBA KAJ SEKOJ DOKTOR.SO POCIT KON SITE VETERINARI EVGENIJA. |
|
ZDRAVO
|
|
ThE wItCh
Нов член Регистриран: 22.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=renat] ako nekoj odluci da ima lubimec,naka mu ja pruza i soodvetnata griza.Lubimecot ne e po negova volja kaj tebe,zelbata e tvoja da go imas,zatoa pazi go i cuvaj go kako sto treba.i ne gi razbiram nekoi koi gi maltretiraat zivotnite,niv bi gi kaznuvala so maximalna kazna.na strana na zivotnite sum
|
|
I've lived a life that's full.
I've traveled each and ev'ry highway; But more, much more than this, I did it MY WAY... |
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so store mojot macor kaj mene samo na domasna nega e
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |