|
Машки, како се негувате? |
Внеси реплика |
Автор | |
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Септември.2010 во 15:37 |
Higienata e pred se !
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене баш ми е интересно и мерак да читам како се негуваат мажите ми предизвикува пријатност. Одма во носот осеќам мирис на тазе избричена фаца, залиена со некој сексуљав лосион за после шевење ко што го викаше Миле
Ја ќе кажам како моето маже се негува, мада многу слепо се држи за основна хигиена, нема мерак да пробува нови афтер-шејвови, кремици,лосиони и сл.
Лице мие со Доув сапун, користи еден афтер-шејв лосион што ја му го купувам, иначе тој ќе заборави, некад плеска помада Нивеа ако не му е лосионот при рака, шампон и гел за туширање му се 2 во едно, еден со мирис на лимон или нане, и перспирант Линкс, та замириса на машко. Парфеми заборави на нив откако се земавме.Му стојат наредени ко аптекарски шишиња на едно 2 рафта и фаќаат прашина.
Кога бевме дечко и девојка на 5 км смрдеше со неговиот препознатлив Долче Ен Габана Маскјулине парфемот и афтер-шејвот и ми кажуваше како исклучиво само него го користи а сега после неколку години Долче и кутриот Габана отидоа во историјата. Го потсетувам да се напарфемиса кога излегуваме само негде.
Му предложувам одвреме-навреме сакаш ли да ти го земам новиот Л Ореал гел за лице, за хидратација и против брчки за мажи,сакаш ли ваков жилет, таков за анти-иритација, ништо баткава не го интересира тоа, вика жива фарса била козметиката,пари не му се трошат на препарати, вика бил природно убав. Мил тој
Мислам дека е најважно да се одржува редовна хигиена, да се мијат аби, да се сечат нокти, да се поткаструваат влакната и доволно е мирис на свежина и чисто, не мора да се рове на некој фатален мачо парфем.
Ама да си кажам искрено, нема жена, вклучвајќи ме и мене што нема да падне на добар впечатлив машки парфем.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ко секој нормален маж. Туширање, дезодоранс, бричење, афтершејв... и се разбира...
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E so slabo, sekoj den sapun i sampon pri tusiranje, na 2 dena bricenje, posle after shave bilo koja marka i tolku. Si kupuvam after shave-ovi isklucivo koga se so golemi popusti. Posledniot mi e Estee Lauder Pleasures kupen za 20 dolari.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слабо се негуваат изгледа
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде бе машки, кој е на ред...?
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas kako urban tip koristam po redosled....afrodita so aloe vera krema za lice , nivea obichen fluid after shave , rexona za pod pazuvi .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja kako tipicen Alpha mazjak, voopsto ne se neguvam...Prirodno i genetski sum izneguvan, a i nesto nemam potreba...Koga mi treba zenka samo izleguvam nadvor i prvata sto mi ja fati oko za kosa i vlecam u pesterata ...Ne se pozalila ni edna deka mi treba nega....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тие повеќе и од нас се тинтраат
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ај мажињата на форумов да кажат како го оддржаваат изгледот.
Каква крема, афтершејв и слични тракатанци, можеби пудра... Палете тастатурите, ветуваме -нема да ви се смееме ако кажете дека користите Бекутан крема за лице. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |