|
FENIX |
Внеси реплика | страница 123 530> |
Автор | ||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Ноември.2011 во 00:25 |
|
eeee marko, marko...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne spi, ne dremi gonzooo...
|
||
Incredible Blue
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moreee, koa kje ve postrojam siteeee... ko vojnicinja, pa ima site sklekovi da pravite pod kazna...
|
||
Incredible Blue
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ахам..јас немам свој став,ти имаш..и кај тоа се улизувам и шлепам и имам корист,а јас незнам молим те објасни ми.... |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cali malku svoj stav ubavo bi bilo da imas ..dosta se shlepas ..znaci ako tebe ne ti se obrakam navistina ne se zamaraj so mene najubavo bi bilo ...ulizuvaj se tamu kaj sto ima skorist no ubavo bi bilo da ignoriras okolu tebe ....mislam ,ne ti se obrakam voopsto ne se zamraj so mene plsss |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nice to meet you |
||
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не идам бе Кастро...
Еднаш во месецот и тоа од мерак и од тоа што имам личности што ми се мили тука А ти освен за кавги, за ништо друго не постоиш Како мало лигаво дете си Поздрав од уличарката |
||
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ti kako si normalna kazi mi?? si odis i pak se vrakas ? ja ne sum tuka i ne doagam ...i gi stitam tie koi se trudat da zazivee forumov A TI ,KAZI MI TI ...BEZ POMOS I SO ZAKANI OD TRETI LICA..kako ti pomagas za forumov? |
||
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини Кастро..ако сакаш форумот да заживее,потруди се и ти..мислиш дека на овие твои постови тука им е местото имаш соодветни места за тоа
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кастро ти ако си сакал да заживее форумов ... ќе си бил нормален член како и сите....
баш и не си компетентен да солиш памет |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Идам |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ела злато Изменето од BellaGrandma - 06.Ноември.2011 во 23:19 |
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Примо ова за тебе |
||
||
Внеси реплика | страница 123 530> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |