|
Mлекарот Дуле е во притвор |
Внеси реплика | страница 123 22> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Декември.2012 во 23:36 |
|
...слушнав Судот му дал и потврда дека е невин. Да беше тука почитуваниот Македон,ќе ни објаснеше што ќе му е таа потврда. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...и тебе ќе те ослободат,ќе нема пиштол ,ќе нема перени пари..ќе нема погрдни изјави..сето тоа било само СОН. гледаш како Дуле Е НЕВИН?.А како викаа...3-4 метри високи стебла,па ги наводнувал..па берел,косел сушел...па машко-женско...не бил див,бил питом..и сега аааааш!.нема вина,нема казна..само денови во притвор.шалили смо се!..или пазар падна? ...и што правиме со законот за наркотични средства?..со изјавите...па нели анализата на крим полицијата од примероците на стеблата,покажа дека ИМАЛО и МОЖЕЛО од тој коноп да се направи и тоа како јака дрога?!. ...или,се е лаж? свашта бре мајката .... |
||
|
||
robert 22
Група Регистриран: 28.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пусти душко, овојпат немало да инсталира систем капка по капка на конопот, да не речат дека сам го наводнува....
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Цццц сега да не речат дека е од ланското семе
Не рекле џабе кој се попари од млекото-ќе дува и на матеницата. Пусти Душко сега сам го корни конопот оти пак ке речат дека е марихуана кој ја садел заедно со компирот. Душко не е раат од марихуаната |
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да не дошол во Скопје да продаде некоја шибица |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море да можат сите би ги во затвор...НЕИСТОМИСЛЕНИЦИТЕ....Но од кого ќе живеат???
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тема: Mлекарот Дуле е во притвор
..не е,вчера им даде подршка на оние од опозицијата,заборави и на пари и на млеко...и не знае дека Вељо му должи за неговото млеко.. |
||
|
||
jahra
Нов член Регистриран: 01.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Procitav nekoi komentari bez nekoe osobeno vnimanie,zgora-preku...onaka kolku da pomine vremeto,neznam koj na kogo i sto,vesta ja gledav na televizija,a nauciv i deka covekot "ziv" e faten kako ja navodnuva trevata.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ова се изјалови. Излезе дека млекарот не го навредил премиерот. Аман бре од гршно наведувани работи од оние кои сакаат да се удвараат
Млекарот Илиевски го бара Груевски за сведок |
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не треба да се сее ...и ..тоа трошоци при толку многу самоизникната...ја има насекаде...само кој сака да ја види??
Дуле бил тепан...во тек на истрагата...како што е и пракса...
|
||
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас од утре ќе садам трева во дворот,само ако не протестирате кога ќе ме уапсат.
Барам добро семе за квалитетна трева |
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убаво сте ја затерале темата со оф топици и вулгарности.
Ајде сега вака. trnar суспендиран на 5 дена поради пцуење и навредување на член од форумов. marsovec опоменет. Сите постови што се оф топик ќе бидат избришани. Форумов не е бојно поле почитувани,тука се разменуваат дискусии и мислења,а не пцуење и ширење омраза кон сопствениот народ,само поради тоа што дискутантот е од спротивна политичка опција и идеологија и има различни мислења. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dule...neka ti e ubo...prva slobodna vecer doma...i sekoj da bide sloboden dodeka ne se dokaze vinata...pa duri i aramiite koi go ograbija REK...A i telohranitelot koj usmrti covek...
|
||
|
||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imas pravo,narodot veli skraja da e,tesko toj sto go fatil ampata,ama site tatkovci neka si gi vospituvaat pravilno decata i neka gi naucat da se vardat i da gi prepoznaat vistinskite narkodileri,koi so pomos na nekoi organi bezbedno dilaat li dilaat. |
||
Внеси реплика | страница 123 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |